Daniela Crudu, de la prostuta la iubita! Dezvaluirile incendiare ale fostei lui Mihai Costea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:47

I-a fost alaturi de Mihai Costea, insa locul ei a fost luat de Daniele Crudu, in consecinta Oana Costea a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" pentru a spune adevarul despre relatia cu fotbalistul.

In presa a aparut o conversatie in care cei doi vorbeau prin mesaje, iar din acestea reisea faptul ca Oana se ruga de fotbalist sa se impace. "Este o conversatie falsa. Eu nu am trimis acele mesaje, cineva a facut doua profile false pentru ca daca as vrea sa vobesc cu l-as suna. Profilele au aparut in aceeasi zi", a spus fosta iubita a fotbalistului.

Aceasta a marturisit ca cei doi nu au mai vorbit din octombrie anul trecut decat o singura daca si ca ea a fost cea care a initiat discutia."I-am
facut cateva urari. Sa-i mearga foarte bine in viata si sa ajunga cat mai sus", a spus Oana. Manechnul a spus ca nu s-a rugat de el sa se impace si ca nu o va face nicodata pentru ca nu are de ce.

"M-a inselat, nu am cautat, dar pur si simplu mi s-a aratat. Imediat dupa ce mi-am dat seama ca el a adus o fata la noi in casa, mi-a facut bagajele si am plecat.
Nu Daniela Crudu a fost motivul despartirii noastre"
, a mai adaugat Oana.

Ea a mai spus ca il vede casatorit cu Daniela Crudu, dar ca nu poate sa-i dea niciun sfat ei in ceea ce priveste relatia cu fotbalistul. Se pare ca atunci cand Mihai Costea era acasa spune ca Daniela este prosta: "Ma abtin din comentarii. Atunci nu o cunostea, dar acum o cunoaste mai bine".




 

Taguri: