Daniela Crudu, DESFIINTATA de Luis Lazarus la WOWbiz: “Toate fufele apar la televizor degeaba”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Vestea ca Daniela Crudu a fost inselata de Mihai Costea a tinut prima pagina a tabloidelor din peisajul media autohton.

Cruduta a aflat cu stupoare ca iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, a inselat-o cu mai multe domnisoare din showbiz, ba chiar a avut si o alta relatie in paralel in timp ce era cu ea. Daniela Crudu a fost surprinsa plangand pe umarul unei prietene intr-una din seri, in club.

Invitat la WOWbiz sa comenteze acest subiect monden, Luis Lazarus a desfiintat-o pe Cruduta: “ Sa nu uitam cine e Daniela Crudu! Mi-aduc aminte ca acum patru ani era in plin scandal cu Bianca Dragusanu si cu Leo de la Strehaia cand se vorbea de faptul ca le

lua Leo la pachet pe amandoua pentru o suma de bani ”, a spus Luis Lazarus.

" Eu la vremea respectiva i-am facut o scrisoare deschisa domnului Voiculescu si i-am sugerat ca ar trebui sa termine cu prostitutia din showbiz si sa se opreasca toate aiurelile astea si toate fufele care apar pe la televizor degeaba si se lamenteaza toata ziua ca le inseala iubitii", a adaugat Luis Lazarus.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.