Daniela Crudu, prima apariție după ce a dispărut de pe rețelele sociale. Ce s-a întâmplat cu bruneta: „Am dat de un băiat”

Author: Lavinia Medrea

Ce s-a întâmplat cu bruneta

Sursa: Instagram Daniela Crudu

Daniela Crudu s-a postat pe Internet alături de fiica ei, Daiana, pentru prima dată după ce a dispărut de pe rețelele sociale.

Pentru prima dată de când a dispărut de pe rețelele sociale, Daniela Crudu s-a fotografiat alături de fiica ei, Daiana, după ce fanii au crezut că a dispărut de tot din mediul online.

Daniela Crudu, prima apariție după ce a dispărut de pe rețelele sociale

La o lună după ce a devenit mamă, Daniela Crudu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta pentru că fanii vedetei au crezut că a dispărut complet de pe rețelele sociale, după ce n-a mai fost de găsit pe Instagram, relatează

WOWbiz.

Citește și: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Din fericire, Daniela Crudu este bine și a explicat motivele pentru care a dispărut.

Imediat după declarațiile sale, bruneta a postat un videoclip emoționant alături de fiica ei, Daiana, în care se joacă împreună. Clipul, care a adunat o grămadă de aprecieri, a fost postat pe TikTok și a ajuns repede în trending.

De ce a dispărut Daniela Crudu de pe Instagram

La puțin timp după ce a avut probleme cu contul ei de Instagram, Daniela Crudu a oferit explicații fanilor ei, care sigur erau curioși în legătură cu dispariția vedetei de pe Internet și care nu au înțeles de ce nu o mai pot găsi pe această platformă. 

Citește și: FOTO Daniela Crudu, ipostază incendiară pe Instagram! Fanii au reacționat imediat la fotografiile în costumul de baie minuscul postate de vedetă

Vedeta a explicat că i-a fost spart contul de Instagram dar, din fericire, a întâlnit un băiat care a ajutat-o să-și recupereze contul personal și să treacă peste această problemă și absență din mediul online.

„Cineva mi-a spart contul de Instagram, dar am avut noroc că am dat de un băiat foarte talentat, care m-a ajutat să-mi recuperez contul”,  a declarat Daniela Crudu, pe Instagram.