Daniela Crudu se pregătește pentru al treilea copil! „Eu nu spun nu niciodată” Tânăra mămică face dezvăluiri incendiare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 feb 2024, 15:40

Daniela Crudu se pregătește pentru al treilea copil! „Eu nu spun nu niciodată” Tânăra mămică face dezvăluiri incendiare

Sursa: Daniela Crudu FB

Daniela Crudu a dezvăluit cu entuziasm că se simte mai fericită ca niciodată, pregătindu-se să devină mamă pentru a treia oară, dar de această dată îl așteaptă cu nerăbdare pe micuțul Dominic.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru KANAL D2,  fosta asistentă TV a mărturisit că este mult mai relaxată și se bucură pe deplin de fiecare moment.

Daniela Crudu, însărcinată cu al doilea copil

Sănătatea micuțului Dominic este pe primul loc pentru Daniela Crudu, iar vedeta mărturisește că își dorește ca el să crească sănătos și să ia în greutate înainte de a veni pe lume.

În acest sens, Daniela a împărtășit că nu se abține de la nicio poftă culinară și se asigură că își satisface toate dorințele culinare.

„În primul rând am poftă de mâncare ca lumea. În prima sarcină n-am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic și chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată, ca prima oară.

Acum sunt mai relaxată,”
a spus aceasta pentru Kanal D2. 

Citește și: Așa arată iubitul Danielei Crudu! Bruneta și-a botezat fetița, iar mai multe imagini cu tatăl micuței Daiana au apărut în mediul online

Cu fiecare zi care trece, Daniela Crudu se bucură de această perioadă specială și transmite un mesaj de mulțumire fanilor săi pentru susținerea necondiționată. Cu optimism și emoție, vedeta traversează cu grație fiecare etapă a sarcinii, anticipând cu bucurie ziua în care familia ei se va mări cu o nouă comoară, micuțul Dominic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniela Crudu e pregătită pentru al treilea copil

În ciuda faptului că mai are ceva timp până să devină mamă pentru a treia oară, Daniela Crudu nu exclude posibilitatea unei a treia sarcini.

Într-un moment de sinceritate, bruneta a dezvăluit că se gândește la o familie numeroasă și ia în calcul varianta de a aduce pe lume și un al treilea copil.

Citește și: ”Primul Crăciun în 4!” Daniela Crudu, prima fotografie împreună cu iubitul și cu fetița lor. Vedeta se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Cu un zâmbet pe buze, Daniela a subliniat că alegerea numelui Dominic pentru băiețelul său nu a fost una întâmplătoare și că așteaptă cu nerăbdare ziua în care îl va ține în brațe pentru prima oară. Cu toate că Daiana, fiica sa mai mare, a fost o sursă de bucurie, Daniela este convinsă că micuțul Dominic va aduce un strop de calm și va fi mai cuminte.

„M-am gândit. De ce nu? Eu nu spun nu niciodată și de ce nu,” a mai spus vedeta.