Daniela de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare: „Așa ceva nu e normal” Ce a postat fosta concurentă pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 feb 2024, 14:28

Daniela de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare: „Așa ceva nu e normal” Ce a postat concurenta pe rețelele sociale

Sursa: Daniela Alexandra Instagram

Daniela a fost una dintre concurentele celui de-al 3-lea sezon din „Casa Iubirii”. Blondina a fost și prima concurentă eliminată, având așadar un parcurs de scurtă durată.

Daniela a petrecut doar trei săptămâni în Casa Iubirii, unde, din păcate, nu a reușit să creeze nicio legătură cu un concurent. Gurile rele au fost de părere că blondina avea așteptări mult prea mari, unii considerând-o chiar „fițoasă”. 

Daniela de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare

După Gala eliminatorie, pe pagina de Instagram a frumoasei blondine au apărut multe mesaje, unul dintre acestea fiind chiar repostat de fosta concurentă. 

Citește și: Sorin Rus, apariție neașteptată în online! Fostul concurent de la „Casa iubirii” s-a pozat cu un celebru manelist

„Daniela, ești o învingătoare! Daniela a dovedit multe în acest sezon..chiar dacă vă pare că e fițoasă, nu e. A luptat cu zeci de comentarii și videoclipuri de hate..așa ceva nu e normal..fata aceasta a fost judecată greșit. Te iubesc!” a

scris unul dintre fani. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că, deși Daniela nu a reușit să câștige inima telespectatorilor, fosta concurentă are o comunitate mare de fani, care o vor susține în continuare în drumul său. 

Eliminare cu emoții în Casa Iubirii. Cine a mai fost în pericol de a pleca acasă

Sezonul trei al emisiunii "Casa iubirii" a adus în atenția publicului zece concurenți noi, hotărâți să-și găsească sufletul pereche. De asemenea, au revenit în competiție doi băieți și două fete din sezonul anterior, dorindu-și să-și continue călătoria în show pentru a găsi dragostea adevărată și a construi relații serioase. De la primele episoade, concurenții au dezvoltat conexiuni și chiar prietenii, străduindu-se să se cunoască mai profund.

Citește și: „Nu am bani, nu îmi mai cereți” Radu de la Casa Iubirii, asaltat de mesaje în mediul online. Fostul concurent spune că lumea îi cere bani cu împrumut

După o primă săptămână fără nicio eliminare și o a doua Gală în care concurentul aflat pe punctul de a fi eliminat a fost salvat de către Favoritul publicului, Andreea Mantea a dezvăluit în această seară că unul dintre cei trei nominalizați va părăsi competiția, deoarece nu mai există posibilitatea de a fi salvat de către nimeni.

În final, Andreea Mantea a comunicat că persoana care va părăsi competiția este Daniela, în timp ce Bogdan își va putea continua aventura în Casa iubirii.

Vestea că frumoasa blondină va pleca a provocat tristețe profundă în rândul lui Laurențiu, care încă avea speranța că ei doi vor deveni mai apropiați.