Daniela de la ”Casa iubirii”, surprinsă alături de Bogdan de la Ploiești. Imaginile inedite au fost postate de frumoasa concurentă pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 ian 2024, 09:54

Daniela de la ”Casa iubirii” și Bogdan de la Ploiești

Sursa: Instagram- Daniela Alexandra 23

Daniela este una dintre cele 7 concurente ale noului sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, iar aceasta caută un bărbat cu care să își facă o familie.

Daniela este noua concurentă a sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii ”, iar aceasta este pregătită pentru a își găsi bărbatul visurilor ei. Înainte de participarea în emisiune, Daniela s-a afișat alături de Bogdan de la Ploiești

Daniela de la ”Casa iubirii” este fana lui Bogdan de la Ploiești

Imagini inedite din trecutul Danielei i-au luat prin surprindere pe fanii emisiunii ”Casa iubirii”.

După intrarea în emisiune, susținătorii au cercetat profilul de Instagram al concurentei și au descoperit faptul că Daniela iubește să petreacă și să fie în centrul atenției.

Citește și: Cine sunt noii concurenți din sezonul 3 ”Casa iubirii”. Tinerii sunt dispuși să își caute iubirea și au venit să își caute jumătatea

Nu mare le-a fost mirarea când au dat peste o fotografie în care Daniela apare alături de Bogdan de la Ploiești.

Se pare că Daniela a luat parte la o petrecere, la un celebru local cu manele din Capitală, acolo unde Bogdan de la Ploiești a întreținut atmosfera.

Cu zâmbetul mereu pe buze, Daniela nu s-a lăsat fotografiată doar alături de Bogdan de la Ploiești, ci și alături de iubita acestuia, Cristina Pucean și o altă dansatoare. Pentru petrecere, Daniela a ales o salopetă neagră simplă și care să-i pună formele în evidență.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cine e Daniela, concurenta emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3

Daniela, în vârstă de 23 de ani și originară din Iași, este una dintre cele șapte concurente hotărâte să-și găsească jumătatea în sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Viața nu a fost mereu ușoară pentru ea, trecând prin diverse situații dificile și delicate care i-au conturat anumite principii fundamentale atunci când vine vorba despre ceea ce își dorește de la partenerul de viață.

Citește și: Cine este Daniela, concurenta emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. Aceasta caută un posibil tată pentru copiii ei

Cu un dor sincer de a trăi o poveste de dragoste bazată pe conexiuni reale și sentimente autentice, Daniela speră că în „Casa Iubirii” va descoperi bărbatul care să o facă să (re)descopere încrederea în dragoste. Printre calitățile esențiale pe care le caută într-un potențial partener se numără responsabilitatea, căci ea vede în această trăsătură o bază solidă pe care să-și clădească un viitor împreună.

Daniela și-a exprimat dorința de a găsi în cadrul emisiunii un partener care să fie cu adevărat vrednic de titlul de viitor tată.

Cu speranța că această experiență va aduce în viața ei iubirea pe care o caută, Daniela se pregătește să-și împărtășească povestea în „Casa Iubirii”.