Daniela Gyorfi nu este adepta gătitului, a dezvăluit că preferă mai mult salatele și evită bucătăria pe cât de mult posibil, însă este nevoită să-i gătească fiicei ei. Artista i-a surprins pe matinali cu o rețetă extrem de ușoară, dar care este pe gustul tuturor.
Daniela Gyorfi își testează îndemânarea în bucătărie, la Dimineața cu noi
Daniela Gyorfi a fost provocată să vină să gătească în platoul matinalului Dimineața cu noi, aceasta a acceptat, în ciuda faptului că nu prea se descurcă în bucătărie, ba chiar a zis că îi este
”Cum v-ați gândit la mine? Nu înțelegeți, eu o să dau foc la bucătărie. Sunt contra mâncării, nu vreau să mănânc, nu vreau să gătesc, nu vreau nimic, vreau ca o divă.
Pentru că nu petrece prea mult timp în bucătărie, pentru că este plecată mai tot timpul la cântări, artista le-a dezvăluit matinalilor că ea nu prea mănâncă mâncare gătită, ci preferă salatele mai mult, astfel nu va pregăti un preparat prea complicat.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
”Îmi plac fructele de mare, că mă gândeam ce să vă gătesc...am zis să fac fructe de mare, dar când am văzut-o pe Patrizia, nu avea sens. Vă fac o mâncare de-aia cum mâncam si eu când eram la vârsta voastră...Vă fac niște cartofi cu ouă zdrențe și cu brânză rasă pe deasupra și o sălățică de vară”, a mai spus Daniela.
Artista a decis să-i încânte pe matinali cu un preparat care i-a făcut tinerețea fericită și pe care acum nu-l mai poate mânca, căci silueta este pe primul plan și trebuie să fie foarte atentă la ce mănâncă. Daniela a mărturisit că iubește cartofii prăjiți și ar mânca tot timpul.
Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluire cutremurătoare: "Râdeau de mine pentru că plângeam după moartea mamei"