Daniela Gyorfi nu este adepta gătitului, a dezvăluit că preferă mai mult salatele și evită bucătăria pe cât de mult posibil, însă este nevoită să-i gătească fiicei ei. Artista i-a surprins pe matinali cu o rețetă extrem de ușoară, dar care este pe gustul tuturor.
Daniela Gyorfi își testează îndemânarea în bucătărie, la Dimineața cu noi
Daniela Gyorfi a fost provocată să vină să gătească în platoul matinalului Dimineața cu noi, aceasta a acceptat, în ciuda faptului că nu prea se descurcă în bucătărie, ba chiar a zis că îi este
”Cum v-ați gândit la mine? Nu înțelegeți, eu o să dau foc la bucătărie. Sunt contra mâncării, nu vreau să mănânc, nu vreau să gătesc, nu vreau nimic, vreau ca o divă.
Pentru că nu petrece prea mult timp în bucătărie, pentru că este plecată mai tot timpul la cântări, artista le-a dezvăluit matinalilor că ea nu prea mănâncă mâncare gătită, ci preferă salatele mai mult, astfel nu va pregăti un preparat prea complicat.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
”Îmi plac fructele de mare, că mă gândeam ce să vă gătesc...am zis să fac fructe de mare, dar când am văzut-o pe Patrizia, nu avea sens. Vă fac o mâncare de-aia cum mâncam si eu când eram la vârsta voastră...Vă fac niște cartofi cu ouă zdrențe și cu brânză rasă pe deasupra și o sălățică de vară”, a mai spus Daniela.
Artista a decis să-i încânte pe matinali cu un preparat care i-a făcut tinerețea fericită și pe care acum nu-l mai poate mânca, căci silueta este pe primul plan și trebuie să fie foarte atentă la ce mănâncă. Daniela a mărturisit că iubește cartofii prăjiți și ar mânca tot timpul.
Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluire cutremurătoare: "Râdeau de mine pentru că plângeam după moartea mamei"