Daniela Gyorfi a recurs din nou la o schimbare de look! Cu toate ca risca sa ramana cheala, vedeta nu s-a potolit si s-a vopsit iar! Iata cum arata aceasta si ce declaratii a facut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

Cantareata a vorbit despre problemele grave pe care le-a suferit de curand cu podoaba sa capilara.

Pentru a fi in ton cu schimbarea anotimpului, Daniela Gyorfi s-a gandit sa recurga din nou la o schimbare de look, in ciuda faptului ca risca sa isi piarda parul din cauza multiplelor decolorari.

Aceasta a afirmat ca simte nevoia sa faca mereu cate o schimbare, pentru a se simti bine. Lasandu-se pe mana coafezei sale, Daniela a acceptat provocarea si si-a schimbat din nou culoarea parului, chioar daca a fost nevoita sa stea mai mult de sapte ore la coafor.

"In cei peste 20 de ani de cariera, am facut fosrte multe schimbari! Am revenit la diverse culori tonuri de blond, saten, rosu, negru, verde, albastru! Am incercat chiar tot! Merita se mai faci o shimbare!", a spus Daniela.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

ce alte marturisiri a mai facut vedeta despre schimbarile pe care le-a facut de-a lungul carierei sale: