Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: ”Azi se împăcau, mâine se despărțeau” De ce nu a vrut să formeze de la început un cuplu cu Culiță Sterp

Author: Diana Bostan
Actualizat: 20 oct 2023, 17:59

Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Sursa: Instagram- Daniela Iliescu

Daniela și Culiță Sterp au parte de o poveste de dragoste ca-n povești. Cei doi se știu din liceu, însă viața i-a purtat pe drumuri separat, ca în cele din urmă să se reîntâlnească și să formeze o familie.

Logodnica lui Culiță Sterp a vorbit despre începutul relației cu Culiță Sterp și că nu totul a fost atât de ușor pe cum ar crede mulți cârcotași.

Daniela nu a acceptat din prima să fie iubita lui Culiță Sterp

Deși acum se iubesc și au împreună un băiețel pe nume Milan, Daniela și Culiță au luat totul pas cu pas în relație lor.

Cei doi au avut de trecut peste multe obstacole și prejudecăți, însă Daniela nu a acceptat încă de la început să fie iubita artistului.

Întoarsă din Statele Unite ale Americii, Daniela s-a temut de o relație cu artistul din cauza articolelor din presă. Aceasta nu a vrut să se afle la mijloc, iar în fiecare zi vedea cum Culiță se împacă sau se desparte de fosta lui, fapt ce nu a fost pe placul blondinei.

Citește și: “Nu este primul bărbat cu bani care apare în viața mea” Daniela, adevărul despre relația cu artistul Culiță Sterp

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Și-a făcut curaj și mi-a spus că îi e foarte drag de mine și m-a întrebat dacă m-aș vedea într-o relație cu el.

Atunci i-am spus sincer că nu, în primul rând că nu căutam o relație și în al doilea rând pentru că avea o situație foarte complicată. Știam atunci, din ce mai apărea pe internet, că se împăcase cu fosta lui și era situația că azi se împăcau, mâine se despărțeau, deci nu puteam”,  a spus Daniela Iliescu, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu” și preluat de wowbiz.

Daniela și Culiță Sterp s-au evitat o bună bucată de vreme

După discuția avută cu Culiță Sterp, Daniela și artistul s-au evitat o perioadă, aceasta nedorind să fie asociată cu un bărbat care se afla deja într-o relație. Logodnica lui Culiță a recunoscut faptul că a fost afectată de toate aceste lucruri și de faptul că de multe ori s-au scris lucruri neadevărate despre ea.

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

”L-am evitat o perioadă. Era ultimul lucru pe care mi l-aș fi dorit, să vorbesc cu cineva care e deja într-o altă relație. La un moment dat, mă afectau lucrurile astea, dar cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt”,  a mai adăugat Daniela Iliescu pentru sursa menționată anterior.

După o perioadă, Daniela și-a dat seama că artistul se schimbase și că a devenit un bărbat serios. Deși era reticentă la ideea de a avea o relație cu un cântăreț, Daniela și-a luat inima în dinți și a lăsat ca lucrurile să vină de la sine. Deși recunoaște că nu este ușor să ai o relație cu un artist, Daniela și Culiță sunt extrem de fericiți împreună, iar toată lumea așteaptă ca cei doi să facă marele pas și să se căsătorească.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.