Daniela Iliescu a rupt tăcerea! Iubita lui Culiță Sterp, adevărul despre familia logodnicului său: „S-a încercat să mi se creeze o imagine foarte proastă”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 iun 2024, 22:36

Ce a spus Daniela Iliescu despre familia lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram Daniela Iliescu

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a mărturisit, recent, în mediul online, cum face față valului de ură pe care îl primește de când este într-o relație cu artistul.

De când a început să formeze un cuplu cu celebrul Culiță Sterp, Daniela Iliescu nu a fost văzută cu ochi buni nici de către unii membrii din familia cântărețului și nici de către o parte dintre oamenii din mediul online, din partea cărora a primit mereu critici dure.

Ce a pățit Daniela Iliescu de când este într-o relație cu Culiță Sterp

Recent, logodnica manelistului a deschis o sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia, una dintre fanele ei, i-a transmis: „Eu una vreau să știu cum găsești puterea să faci față la atâtea lucruri din ultima vreme”.

Pe lângă valul de hate pe care l-a primit tot timpul de la internauți, despre relația Danielei cu viitorul ei soț a vorbit chiar și propria lui mamă.

De aceea, fanii s-au arătat curioși de cum reușește blondina să facă față la atâtea atacuri.

„Mi-am dorit întotdeauna să fiu rezervată în anumite privințe, dar pentru că sunt atât de multe curiozități, o să vreau să spun câteva lucruri, nu vreau să vorbesc despre nimeni, pentru că nu-mi stă în caracter treaba asta. Deci, dacă ar fi să fiu sinceră, lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp.

Citește și: Mama Geta a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre mama și logodnica lui Culiță Sterp: „Aș putea spune multe despre ea”

Eu am tot încercat și cred că m-am tot antrenat să fac față răutăților încă de la începutul relației noastre, de când s-a încercat să mi se creeze o imagine foarte proastă și la început chiar mă supăra treaba asta, pentru că știam că nu este deloc adevărat.

Mă durea, oarecum, faptul că lumea nu mă vede pentru cum sunt eu. Dar mai târziu am înțeles de ce se încearcă asta”,  a explicat logodnica lui Culiță Sterp, într-un clip de TikTok.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum a reușit să treacă Daniela Iliescu peste ura primită

Deși, inițial, Daniela Iliescu s-a consumat foarte mult și a încercat să se facă plăcută de toată lumea, în cele din urmă a înțeles că nu trebuie să o ia personal

și să se focuseze pe viața ei, întrucât totul se va rezolva, cu timpul, iar cei care o desconsideră vor fi răsplătiți pe măsură.

„Este important cum mă știu apropiații mei și cum mă știe Dumnezeu când pun capul pe pernă și în rest nu mi-a mai păsat.(...) Tot timpul am spus și asta mi-am pus în cap încă de când eram însărcinată și în continuare eram super atacată cu chestii.

(...)

Citește și: Prima reacție a Danielei Iliescu după ce mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”

Mereu am spus că o să las timpul să ne arate, pe fiecare în parte, așa cum suntem noi.(...) Am zis că timpul o să-și facă treaba, karma la fel, pentru că eu cred în asta, și Dumnezeu are grijă de fiecare în parte, după cum suntem noi și acțiunile noastre, deci așa fac față”,  a mai spus Daniela, în același videoclip.