Daniela Iliescu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mereu primesc întrebarea asta”. Cum arăta partenera lui Culiță Sterp în urmă cu 12 ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 aug 2024, 13:28

Daniela Iliescu a spus adevărul despre intervențiile estetice.

Sursa: Instagram: Daniela Iliescu

Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, a răspuns la o întrebare pe care o primește destul de des din partea urmăritorilor săi. Vedeta a dezvăluit dacă a apelat sau nu la intervenții estetice!

Deși a adus pe lume un copil, Daniela Iliescu arată extrem de bine, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva aceasta a apelat la ajutorul esteticianului. Fiind o întrebare pe care o primește destul de des, partenera lui Culiță Sterp le-a răspuns curioșilor, dacă are sau nu intervenții estetice.

Citește și: Ce face Culiță Sterp în vacanță, în absența Danielei Iliescu: „Să vedem dacă agăț și eu ceva”. Cum l-a surprins logodnica lui

Daniela Iliescu a spus adevărul despre intervențiile estetice

Fiind extrem de deschisă și sinceră cu urmăritorii săi, Daniela Iliescu a postat o serie de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Una dintre întrebările primite de vedetă face referire la intervențiile estetice. „Ți-ai pus vreodată botox sau acid?”, a fost întrebarea pusă de un internaut.

Citește și: Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp: „Să vină fetița”. Artistul nu se aștepta la o asemenea veste

Daniela Iliescu a răspuns la întrebare printr-o fotografie din 2012, menționând faptul că atunci nu existau programe de editare. Se poate observa faptul că Daniela este la fel de frumoasă și că și-a păstrat tonusul și trăsăturile pe care le avea și-n urmă cu 12 ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Vedeta a menționat că primește des această întrebare și că nu, nu a apelat până acum la medicul estetician. Daniela Iliescu se mândrește cu trăsăturile naturale și cu faptul că nu a fost nevoită să apeleze la botox sau acid.

”Nu și sincer mereu primesc întrebarea asta. Poza asta e din 2012 când nu exista FaceApp. Deci până la aproape 31 de ani am reușit să stau departe de intervenții”, a fost răspunsul oferit de Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au plecat în vacanță

Daniela și Culiță Sterp au petrecut recent o vacanță de neuitat în Grecia alături de fiul lor, Milan. După o săptămână plină de distracție și explorări cu micuțul lor, cei doi au realizat că au nevoie de timp și pentru ei, pentru a se relaxa și pentru a se bucura de momente frumoase în doi.

Citește și: „Nu aveam ce să îmbrăcăm, mergeam cu papucii rupți la școală” Culiță Sterp, despre traumele copilăriei. Cum s-au străduit părinții să le ofere lui și fraților săi un viitor mai bun

Detaliile acestei escapade au fost puse la punct de Daniela, artistul neștiind destinația în care cei doi vor ajunge. Este bine cunoscut faptul că logodnicei lui Culiță Sterp îi place să-și răsfețe partenerul și știe cum să mențină flacăra iubirii aprinse.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!