Daniela Iliescu, asemănare izbitoare cu iubita lui Cristiano Ronaldo: „Mă duci cu gândul la Georgina Rodriguez” Ce a răspuns iubita lui Culiță Sterp

Autor: Laura Macovei

Daniela Iliescu, asemănare izbitoare cu iubita lui Cristiano Ronaldo: „Mă duci cu gândul la Georgina Rodriguez” Ce a răspuns iubita lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram

Daniela Iliescu a surprins internauții cu apariția sa, iar una din fane a comparat-o cu Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.

Daniela Iliescu, iubita și partenera de viață a lui Culiță Sterp, este extrem de apreciată în mediul online, acolo unde a strâns deja o comunitate de fani. De asemenea, Daniela are și un canal de YouTube, de unde postează experiențe din vacanțele de familie.

Daniela Iliescu, asemănare izbitoare cu Georgina Rodriguez

La o ultimă postare publicată de Daniela Iliescu, o fană a rămas surprinsă de asemănarea izbitoare dintre aceasta și iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

„Ești o superbitate de femeie! Mă duci cu gândul la Georgina Rodriguez pe care, de asemenea, o admir!” a fost comentariul unei femei, la postarea iubitei lui Culiță.

Citește și: „Cu 3 o dată”. Ce a făcut Culiță Sterp la unul dintre concertele lui! Imaginea care o lasă pe Daniela fără cuvinte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Mulțumesc!” a răspuns Daniela Iliescu.

Motivul pentru care Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au ținut relația ascunsă mai mult timp

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. Cei doi se cunosc încă din perioada liceului, însă artistul și-a făcut curaj foarte târziu să-i spună ceea ce simte pentru ea.

Citește și: Prima reacție a Danielei Iliescu după ce mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”

La început însă, cei doi îndrăgostiți și-au ținut relația ascunsă de ochii lumii, întrucât nu au vrut să lase loc de interpretări greșite și, în plus, au vrut să vadă cum decurg lucrurile între ei.

„Știam atunci, din ce mai apărea pe internet, că se împăcase cu fosta lui și era situația că azi se împăcau, mâine se despărțeau, deci nu puteam”, a povestit logodnica lui Culiță Sterp, pentru WOWbiz.