Daniela Iliescu, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată iubita lui Culiță Sterp de la Survivor Romania 2021

Author: Marina Ionescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți pentru prima dată.

Culiță Sterp urmează să devină tată pentru prima dată. Iubita Faimosului, Daniela Iliescu, este însărcinată în cinci luni. Iată cum arată cu burtica de gravidă! 

Culiță Sterp și Daniela se iubesc de un an, după ce solistul s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua. Cei doi vor deveni în acest an părinți pentru prima dată. Doar câteva luni de zile o despart pe iubita artistului până va aduce pe lume primul lor copil. 

Citeste si: Culiță Sterp nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce mesaj a primit concurentul de la Survivor România 2021 din partea Danielei Iliescu: „Bebele a început să...”

Daniela Iliescu, imagine nouă cu burtica de gravidă

Tânăra a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care este îmbrăcată într-o ținută sport, care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Daniela Iliescu este însărcinată în cinci luni, lucru care a cântărit greu la plecarea lui Culiță Sterp în Republica Dominicană.

Partenera de viață a artistului nu se sfiește să le arate fanilor din mediul online cât de mult s-a schimbat de când a aflat că va deveni mamă. Iubita

lui Culiță Sterp le-a arătat tuturor cât de mult i-a crescut burtica.

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

Culiță, tată pentru prima dată

Culiță Sterp se află în aceste momente în Republica Dominicană, unde participă la competiția Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Cântărețul a anunțat oficial că iubita lui este însărcinată, în primul episod al competiției.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp.  A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o să câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”,  a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.

Citeste si: Culita Sterp s-a casatorit in secret cu Daniela Iliescu inainte de Survivor Romania 2021? Cum s-a dat de gol in fata tuturor concurentilor! Ce dezvaluire a facut Faimosul

Odată cu participarea lui Culiță la Survivor, cuplul lor a început să fie din ce mai iubit de către fanii faimosului, care îi lasă numeroase comentarii Danielei la fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. 

Ea este foarte mândră de parcursul concurentului în competiție. Faimosul beneficiază de toată susținerea iubitei și familiei sale, care îl încurajează de fiecare dată când trebuie să intre pe traseul din jungla dominicană. Vedeta luptă pentru a se întoarce acasă cu titlul de campion de la Survivor România 2021. 

Citeste si: Ce face mama Geta de dorul lui Culiță Sterp? Incredibil cum a fost surprinsă mama concurentului de la Survivor Romania 2021

"E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor. 

Ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor",  a declarat o persoană apropiată cuplului în urmă cu o lună.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.