Daniela Iliescu, în lacrimi! Ce a emoționat-o pe iubita lui Culiță Sterp: „Prețuiți-vă părinții!”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2023, 09:18

Daniela Iliescu, în lacrimi! Ce a emoționat-o pe iubita lui Culiță Sterp: „Prețuiți-vă părinții!”

Sursa: Daniela Iliescu Instagram

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, s-a emoționat până la lacrimi și a împărtășit cu fanii de pe Instagram sentimentele care o încercau în acel moment.

Iubita lui Culiță a ascultat o melodie extrem de emoționantă, dedicată mamei. Piesa este recent lansată de frații Simionescu, drept un cadou pentru ziua de naștere a mamei lor, Cati Simionescu. 

Daniela Iliescu, emoționată până la lacrimi

Mamă, spune-mi ” este piesa care i-a adus lacrimile Danielei, aceasta fiind recunoscătoare pentru părinții săi și pentru faptul că este, la rândul ei, mamă. 

„N-am cum să ascult piesa asta fără să mă apuce plânsul. Trezește în sufletul meu o mie de emoții, mamă fiind, și având o mamă pe care o prețuiesc enorm. 

Doamne, îți mulțumesc din toată inima pentru părinții mei, nici să mă mai nasc odată nu mi-ar ajunge timpul să îi răsplătesc pentru tot.

Acum am înțeles cu adevărat vorba lui tata: o să vezi când o să fii părinte.

Prețuiți-vă părinții!”
a fost mesajul postat de iubita lui Culiță pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: ”Azi se împăcau, mâine se despărțeau” De ce nu a vrut să formeze de la început un cuplu cu Culiță Sterp

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au sărbătorit trei ani de relație

Povestea de dragoste dintre artist și frumoasa blondină împlinește trei ani, deși cei doi se cunosc încă din liceu. 

Întrebată care este secretul unei relații de succes, Daniela a precizat că lucrurile bune trebuie să vină din ambele părți și amândoi trebuie să mențină relația cât mai sus. 

Lucrăm constant la asta.

Împreună, separat și chiar am lucrat și fiecare cu un terapeut  pentru problemele personale. La început nu a fost ușor nici deoparte nici de cealaltă, dar deja am ajuns în punctul în care putem discuta deschis despre ce ne deranjează sau ce e de îmbunătățit. În plus,"toate relele" întâmplate în ultimul an ne-au ajutat foarte mult să ne dăm seama de ce e mai important, să ne unim mai mult și să punem familia pe primul loc ”,
a mărturisit logodnica lui Culiță Sterp.

Citește și: ,,Ce să fac acum?! S-a dus’’. Ce a pățit Culiță Sterp în vacanță! Artistul a rămas fără cuvinte când a văzut ce a făcut fiul său

Frumoasa mămică este extrem de apreciată în mediul online, dar și de cei care o cunosc personal, pentru cum își gestionează relația de familie. Iubita lui Culiță a devenit logodnică, după ce cântărețul a cerut-o de soție. 

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au împreună și un băiețel pe nume  Milan.