Daniela Iliescu, iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor. Mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu: ”Trădătorul”

Author: Madalina Maftei
Danela Iliescu, dezvăluiri despre conflictele din tabăra Faimoșilor.

Daniela Iliescu a sărit în apărarea lui Culiță Sterp pe rețelele de socializare. Tânăra a scris un mesaj dur pentru Cătălin Moroșanu, care îl acuză pe iubitul ei de trădare. Daniela a vorbit despre conflictele din tabăra Faimoșilor.

În tabăra Faimoșilor tensiunile ating cote maxime. Concurenții au din ce în ce mai multe discuții în contradictoriu, noi grupuri s-au format și încearcă să perturbe liniștea echipei. Prietenia dintre Culiță și Jador a luat sfârșit, iar certurile dintre cei doi sunt tot mai dese la Survivor România 2021. Danela Iliescu a sărit în apărarea lui Culiță, după ce Moroșanu a făcut niște afirmații ne fondate la adresa lui.

Daniela Iliesc, dă cărțile pe față. Atac dur la adresa lui Moroșanu

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a dat cărțile pe față și a vorbit despre certurile din echipa Faimoșilor. Tânăra a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram un videoclip în care Cătălin Moroșanu este surprins în timp ce vorbește despre conflictul dintre Culiță și Jador. Daniela Iliescu spune despre Moroșanu că joacă la mai multe capete.

”Să privim și să încercăm să înțelegem ce se petrece.”

”Și jur eu te respect”, după două zile hopa: Trădătorul. Păi, „bro”, hotărăște-te. Concluzia: Românilor le place mai mult circul decât pâinea”, a scris Daniela Iliescu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Citeste si: Culiță știa că va avea o fetiță, dar a primit vestea care a schimbat totul! Reacția lui incredibilă la Survivor România 2021! Daniela Iliescu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză

Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru Culiță la Survivor România 2021

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare în această săptămână și au primit mesaje de la persoanele dragi, Culiță a primit un mesaj extrem de emoționant de la iubita sa, care îi dă vești despre bebelușul pe care îl așteaptă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji.

Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei.

Deși Culiță știa că va deveni tată de fetiță, iubita sa i-a dat vestea că vor devenit părinți de băiat, ceea ce l-a emoționat pe Faimos până la lacrimi. Tânăra i-a trimis poze cu burtica și cu ecografia bebelușului însoțite de mesajul :”Este băiat!”

Culiță este în culmea fercirii pentru că va deveni tătic, dorul de casă este din ce în ce mai mare, iar disputele din camp ating cote maxime.

Citeste si: Daniela Iliescu, imagini cu burtica de gravidă. Cum arată iubita lui Culiță Sterp de la Survivor Romania 2021