Daniela Iliescu, mama viitorului copil al lui Culiță Sterp, mesaj incredibil după plecarea acestuia în Dominicană: ''Dacă nu ar mai trebui să ne ascundem...''

Author: Marina Ionescu

Culiță Sterp și-a luat la revedere de la familia lui și de la iubita lui, Daniela Iliescu. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere a plecat în Republica Dominicană, acolo unde face parte din echipa Faimoșilor, în show-ul de televiziune Survivor România. 

Plecarea lui Culiță Sterp în Republica Dominicană a stârnit un val de emoţii în rândul familiei sale, dar cea mai afectată de separare a fost iubita sa, Daniela, însărcinată în 4 luni.

Daniela Iliescu, mesaj incredibil după plecarea lui Culiță în Dominicană 

Culiţa Sterp şi iubita sa, Daniela Iliescu, trec printr-o perioadă dificilă în relaţia de cuplu, artistul a plecat în Republica Dominicană, unde concurează la Survivor România.

Daniela Iliescu, iubita artistului, a postat pe pagina ei de Instagram două imagini, însoţite de câte un mesaj, prin care exprimă cât de grea va fi aşteptarea. Viitoarea mămică se întreabă cum ar fi să ne asumăm cine suntem cu adevărat și să nu ne mai ascundem în spatele tastaturii.

"Imaginează-ți să fii vedetă în România și să-ți faci conturi fake ca să dai hate.

Oare cum ar fi viața dacă nu ar mai trebui să ne ascundem în spatele tastaturii sau al conturilor fake și să ne asumăm cine suntem cu adevărat?"
, a scris Daniela.

Citeste si: Motivul pentru care Culita Sterp a venit la Survivor Romania 2021! A spus fara nicio jena in fata tuturor in Arena

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 Iubita lui Culiță Sterp a mai publicat o fotografie în care apare artistul, dar și un mesaj. Chiar dacă Daniela va urma să nască în câteva luni, plecarea lui Culiță Sterp nu este un impediment pentru cei doi. Iubita artistului îl susține pe tatăl viitorului lor copil și speră că se va întoarce acasă cu premiul Survivor România 2021.

"Culiță este singurul faimos care de fiecare dată când a intrat pe traseu, a câștigat și a luat toate punctele. 

Culiță Sterp e cel mai bun. Te iubesc! Mi-e dor de tine!", a fost mesajul publicat de Daniela.

Citeste si: Zannidache de la Survivor 2021 susținut de Alex Velea și Omar! MOTIVUL pentru care nu vrea să îl sune pe Velea: "Să ajunga exact cum face catelul ala pe care..."

Culiță Sterp și iubita lui Daniela Iliescu vor deveni părinți 

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a dat marea veste în cadrul competiției Survivor România.

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască.

Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”,

a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.