Daniela Iliescu, mesaj emoționant de ziua lui Culiță Sterp: „Dacă ar fi să o luăm de la capăt...”. Ce cadou a primit artistul de la logodnica lui

Autor: Diana Ghita

Culiță Sterp a împlinit 32 de ani, astăzi

Sursa: Instagram Daniela Iliescu

Vineri, 25 octombrie, Culiță Sterp a împlinit 32 de ani, iar, cu această ocazie, logodnica lui, Daniela Iliescu, i-a transmis un mesaj plin de iubire și recunoștință,

Deși Culiță Sterp nu și-a petrecut ziua de naștere în România, alături de mama și frații săi, ci în Salzburg, Austria, alături de Daniela Iliescu și băiețelul lor, Milan, atmosfera a fost cu siguranță plină de căldură și bucurie.

Ce mesaj i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp de ziua lui

Cu ocazia acestei zile, Daniela i-a oferit lui Culiță un cadou special, un telefon iPhone 16 Pro Max, alături de un tort aniversar.

De asemenea, într-o postare pe Instagram, ea a scris un mesaj foarte emoționant pentru iubitul său. Cuvintele blondinei subliniază nu doar dragostea dintre ei, ci și aprecierea profundă pe care o are pentru partenerul ei.

„La mulți ani, iubirea vieții mele! Îi mulțumesc, în primul rând, Lui Dumnezeu pentru că faci parte din viața mea și pentru că alături de tine am familia la care visam.

Dacă ar fi să o luăm de la capăt, aș merge din nou pe același drum cu tine, pentru ca acest drum ne-a apropiat, ne-a făcut să ne iubim mai mult și pot spune că am lângă mine cea mai bună variantă a ta și mă bucur de ea în fiecare zi. 
Ești partenerul meu preferat de călătorii, glume și, nu în ultimul rând, tatăl perfect și nu exagerez deloc când spun asta.

Citește și: Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Azi, când mi-a rupt Milan păpădii, mi-am dat seama că şi prin gesturile pe care le-a învățat de la tine simt iubirea ta zi de zi.  Îți mulțumesc pentru că mă înveți să fiu mai bună, pentru că, oricât ai fi de obosit, prioritatea ta e să petreci timp cu noi și oricând am avut nevoie de tine ai fost acolo.

Tot ce pot să îți promit este că lângă mine vei fi un om împlinit și împreună ne vom bucura de rodul iubirii noastre: familia. Te iubim, tati!”,  i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp în descrierea unei postări cu mai multe poze de cuplu, făcute în Salzburg.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Ce cadou a primit Culiță Sterp de la Daniela Iliescu

Drept răspuns, Culiță a împărtășit, și el, un mesaj pe Instagram, în care a afirmat că cele mai frumoase cadouri sunt chiar Daniela și Milan: „Inima și sufletul meu! Soarele și luna mea! Dacă voi sunteți bine, eu sunt cel mai fericit! Voi sunteți cel mai frumos cadou de ziua mea!”.

Într-un alt Instastory, artistul a prezentat noul său telefon, primit în dar de la logodnica lui. Alături de imaginea cu cadoul, Culiță a scris, foarte bucuros și recunoscător: „A ajuns și primul cadou, că rămăsesem pe vechi, nu l-am mai schimbat de vreo doi ani. Mulțumesc, iubirea mea!”.

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu

Această zi specială nu doar că celebrează un an în plus în viața lui Culiță, ci și dragostea și unitatea familiei pe care o formează cu Daniela Iliescu, un exemplu de afecțiune și sprijin reciproc.