Daniela Iliescu, mesaj incredibil pentru Culiță Sterp la aniversarea de un an a relației lor: ''Fara tine...''

Author: Marina Ionescu
Foto(5)

Daniela și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. Ce mesaj a transmis iubita artistului?

Culiță Sterp de la Survivor are toate motivele să fie fericit în această perioadă. Face senzație în concurs, unde i-a călcat pe urme fratelui său, Iancu, iar acasă îl așteaptă Daniela, iubita lui care este însărcinată. Ce mesaj a transmis tânăra acum, despre relația lor?

Citeste si: Culiţă Sterp de nerecunoscut: "Nu l-am văzut niciodată așa și îl cunosc de multă vreme"! Ce s-a întâmplat cu faimosul înainte de plecarea la Survivor România 2021

Iubita lui Culita Sterp, mesaj incredibil pentru faimos

Culiță Sterp este plecat în Republica Dominicană, unde se luptă pentru marele premiu de la Survivor România 2021. Faimosul este pregătit să își înfrunte limitele și să le arate tuturor și abilitățile sale sportive, nu doar vocea. Acasă îl așteaptă mama primului său copil, cu multă emoție. 

Ieri, Culita și Daniela au împlinit un an de când formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă.

Daniela, partenera cântărețului, și-a pus gândurile pline de emoție și iubire, pe Instagram.

Daniela a postat două fotografii alături de Culiță Sterp, iar în dreptul lor a scris și un mesaj emoționant. 

"Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când sunt neplanificate.", a scris Daniela pe contul de instagram.  

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, reacție neașteptată în mediul online: "Să existe și o lege și pentru înșelarea..."

Daniela a adăugat pe contul de instagram:" Un an cu o lună fără tine."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iubita lui Culiță Sterp va deveni mămică peste câteva luni, însă nu-și face probleme. Și-a asigurat partenerul că va fi bine cât timp va sta plecat în Republica Dominicană. 

Culiță Sterp a mărturisit la Survivor România că iubita lui este însărcinată

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a dat marea veste în cadrul competiției Survivor România.

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.

Iubita lui a fost uimită de declarația lui.  Daniela nu se aștepta ca iubitul ei să facă marele anunț.

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe.

Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicităril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”, a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu, pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Culiță Sterp va fi tată de gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor a vorbit despre sarcina

Chiar dacă Daniela va urma să nască în câteva luni, plecarea lui Culiță Sterp nu este un impediment pentru cei doi. Iubita artistului îl susține pe tatăl viitorului lor copil și speră că se va întoarce acasă cu premiul Survivor România 2021.

Cine este Culiță Sterp de la Survivor

Culiță Sterp este artist muzical și a participat, în trecut, la o altă emisiune de la Kanal D: Puterea Dragostei. Tânărul și fratele lui, Iancu Sterp, au făcut furori în rândul concurentelor care se aflau în casa din Turcia.

Citeste si: Prima reactie a lui Carmen de la Salciua cand a vazut ce a spus Daniela Iliescu despre relatia ei cu Culita!

Culiță Sterp este fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua. Relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.