Daniela Iliescu, mesaj surprinzător pentru Culiță Sterp: „Nu sunt în apele mele”. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Autor: Diana Bostan

Daniela Iliescu a postat un mesaj emoționant pentru Culiță Sterp

Sursa: Instagram: Daniela Iliescu

Daniela Iliescu și-a surprins plăcut urmăritorii cu ultima sa postare. Logodnica lui Culiță Sterp a postat un mesaj emoționant prin care își exprimă dragostea și recunoștința față de artist.

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram, însoțit de o fotografie cu cei doi îndrăgostiți, după ce au fost nași pentru prima dată. Gândurile transmise de Daniela Iliescu i-a emoționat pe fani, dar și pe îndrăgitul artist.

Citește și: Daniela Iliescu a rupt tăcerea! Iubita lui Culiță Sterp, adevărul despre familia logodnicului său: „S-a încercat să mi se creeze o imagine foarte proastă”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost nași pentru prima oară

Mesajul emoționant al Danielei Iliescu a venit după o experiență semnificativă pentru cuplu: au fost nași pentru prima dată, un eveniment care le-a stârnit adânci emoții și reflecții. Această ocazie specială a adus la suprafață sentimente profunde, iar Daniela Iliescu a simțit nevoia de a împărtăși public cât de mult înseamnă pentru ea relația cu Culiță Sterp.

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp după ce Milan a pierdut 100 de euro: „Nu-mi vine să cred”. Ce superstiție are artistul cu privire la banii pierduți

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

În postare, Daniela a scris: „Ieri am fost nași pentru prima dată și mi-au rămas câteva lucruri în cap de la biserică, iar unul se potrivește aici: sper să ne iubim cât timp vom exista pe pământ”.

Deși Daniela a menționat că preferă să nu posteze descrieri siropoase pentru a evita crearea de idealuri nerealiste, a simțit nevoia să își exprime public dragostea și aprecierea față de Culiță Sterp.

„Am ținut să îi spun și lui @culita.sterp cât de mult îl iubesc și îl apreciez pentru tot ceea ce face, cum se comportă cu mine și câtă răbdare are când sunt mai agitată sau nu sunt în apele mele. Te iubesc, sunt recunoscătoare pentru că te am și mă bucur enorm pentru felul în care am reușit să trecem prin toate etapele împreună,” a adăugat Daniela Iliescu.

Cum a reacționat Culiță Sterp

Artistul Culiță Sterp nu a rămas indiferent la declarația emoționantă a Danielei Iliescu și a răspuns cu un comentariu plin de afecțiune pe Instagram. El a scris: „Trăiască nașii măăăă. Te iubesc”, exprimându-și astfel aprecierea și dragostea pentru logodnica sa.

Citește și: Daniela Iliescu, asemănare izbitoare cu iubita lui Cristiano Ronaldo: „Mă duci cu gândul la Georgina Rodriguez” Ce a răspuns iubita lui Culiță Sterp

Postarea a fost bine primită de fanii cuplului, care au apreciat sinceritatea și dragostea exprimată de logodnica lui Culiță Sterp în mesajul său. Fanii acestora așteaptă cu nerăbdare momentul în care Culiță Sterp și Daniela vor face pasul cel mare și se vor căsători. Cei doi sunt împreună de patru ani și au împreună un băiețel.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!