Daniela Iliescu, soția lui Culiță Sterp, a publicat rezultatele analizelor, după ce s-a speriat de malarie: „Arată la fel la toți 3”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 feb 2024, 11:04

„Arată la fel la toți 3”

Sursa: Instagram daniela.iliescu

Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au întors din vacanța lor de vis din Zanzibar, însă decesul din cauza malariei i-a speriat îngrozitor.

În primele zile ale acestei săptămâni, Culiță Sterp, alături de soția sa, Daniela Iliescu, s-au întors din vacanța lor de vis din Zanzibar, însă momentele de bucurie nu au durat mult deoarece au aflat despre malarie, o boală infecțioasă, ce i-a adus a doi români.

Daniela Iliescu, soția lui Culiță Sterp, i-a anunțat pe fani care este starea lor de sănătate după vacanța în Zanzibar

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au avut parte de o vacanță de vis alături de fiul lor, Milan, într-o destinație preferată de foarte mulți români, mai exact Zanzibar. Deși vacanța lor a fost una incredibilă, în care pozele de la plajă nu au lipsit, aceștia au aflat că în Zanzibar este o epidemie de malarie, ce i-a îngrijorat foarte mult pe tinerii căsătoriți.

Întorși în România, Daniela Iliescu, Culiță Sterp, dar și fiul lor, Milan, și-au făcut analizele pentru a verifica dacă epidemia de malarie i-a afectat, iar soția artistului a postat pe pagina ei

de Instagram că totul este bine, iar cei trei sunt sănătoși.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au aflat de această epidemie atunci când au ajuns în Zanzibar, iar aceștia povestesc că au trecut prin niște stări teribile până în momentul în care au ajuns în țară. Fanii celor doi au început să fie îngrijorați de epidemia de malarie din Zanzibar au început să își facă griji și pentru Daniela Iliescu și Culiță Sterp, astfel aceștia au fost bombardați cu mii de mesaje pe rețelele sociale în care au fost întrebați dacă știau de epidemia

de malarie din Zanzibar, dar și dacă au făcut vaccinurile necesare înainte de a părăsi România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Voi v-ați vaccinat de malarie? Unii care au fost acolo s-au infestat cu malarie”.

„Nu ne-am vaccinat înainte, n-am făcut nici profilaxia, pentru că nu eram conștienți de ce se întâmplă, nici nu ne-a spus nimeni, nu ne-a informat, nu am auzit nicăieri, deși am spus că vom pleca în Zanzibar.

Nu se știa de cazurile astea, noi nici nu ne uităm la televizor și habar nu aveam ce avea să se întâmple. Am înțeles că primele cazuri au fost chiar când am ajuns noi”, a răspuns Daniela Iliescu, prin intermediul unui clip pe TikTok.

Fosta soție a președintelui CJ Cluj a decedat de malarie

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, avea 47 de ani, iar aceasta s-a întors dintr-o vacanță din Tanzania și Zanzibar.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit luni, în apartamentul ei din Cluj-Napoca, de menajera ei. Corpul acesteia nu prezenta urme de violență, astfel anchetatorii au luat în calcul decesul din cauza unei probleme medicale.

„În urma investigaţiilor preliminare efectuate de către poliţişti şi în baza primelor date indicate de medicii legişti, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă şi nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune”, a transmis IPJ Cluj.

Sursele citate de către foaiatransilvana.ro, au povestit cum la apartamentul femeii de 47 de ani au ajuns angajații de la Medicină Legală, dar și polițiști ce purtau echipament de protecție pentru a nu se infecta. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, însă cauza morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei și a analizelor de laborator.