Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp: „Să vină fetița”. Artistul nu se aștepta la o asemenea veste

Autor: Diana Bostan

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au plecat într-o nouă vacanță.

Sursa: Instagram: Daniela Iliescu

Culiță Sterp a primit o veste neașteptată din partea partenerei sale. Daniela Iliescu și-a surprins soțul cu o vacanță surpriză în doi, iar fanii lor speră ca aceștia să se întoarcă în trei.

Culiță Sterp a fost recent luat prin surprindere de o veste neobișnuită din partea logodnicei sale, Daniela Iliescu. Deși abia s-au întors dintr-o vacanță minunată în Grecia, alături de fiul lor, Culiță și Daniela au plecat într-o altă vacanță, destinația fiind una necunoscută pentru artist.

Citește și: Bucurie în familia Sterp! Getuța este însărcinată! Sora cea mică a lui Culiță Sterp a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au plecat într-o nouă vacanță

Daniela și Culiță Sterp au petrecut recent o vacanță de neuitat în Grecia alături de fiul lor, Milan. După o săptămână plină de distracție și explorări cu micuțul lor, cei doi au realizat că au nevoie de timp și pentru ei, pentru a se relaxa și pentru a se bucura de momente frumoase în doi.

Citește și: „Nu aveam ce să îmbrăcăm, mergeam cu papucii rupți la școală” Culiță Sterp, despre traumele copilăriei. Cum s-au străduit părinții să le ofere lui și fraților săi un viitor mai bun

Detaliile acestei escapade au fost puse la punct de Daniela, artistul neștiind destinația în care cei doi vor ajunge. Este bine cunoscut faptul că logodnicei lui Culiță Sterp îi place să-și răsfețe partenerul și știe cum să mențină flacăra iubirii aprinse.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Am lăsat copilul acasă și acum să ne facem viața.

Acel moment când rămâi fără copil. Noi doi, suntem tineri și neliniștiți. Am fost o săptămână cu copilul și acum o săptămână și noi doi, trebuie. După un concendiu cu copilul, ai nevoie de un alt concediu să-ți revii. Am venit din Grecia, l-am lăsat pe Milan acasă și mă duce... nu știu unde mă duce. Mi-a luat o vacanță ea, ceva surpriză. Unde mergem? Măcăr în ce țară mergem”, a
spus Culiță Sterp, într-un video postat pe TikTok.

Fanii și-ar dori ca cei doi să se întoarcă în trei

Internauții au reacționat entuziast și cu multă căldură la vestea vacanței surpriză pregătite de Daniela pentru ea și pentru Culiță. În comentariile lăsate pe rețelele sociale, fanii și-au exprimat speranța că această escapadă ar putea aduce o altă veste bună pentru familia Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, prins la mijloc între Daniela Iliescu și Mama Geta: „De dragul meu să vă înțelegeți”. Ce înțelegere a făcut artistul cu mama și logodnica lui

Mulți internauți se gândesc deja la posibilitatea ca Daniela și Culiță să se întoarcă acasă cu un frățior sau o surioară pentru micuțul Milan, fiind bine cunoscut faptul că cei doi își mai doresc un copil.

„Drum bun! Să veniți cu o fetiță/„Să vină fetița, Culiță. Că îți dorești fetiță”/ „Doamne ajută să veniți 3!! Milan are nevoie de un prieten pe viață!”/ „Să vă întoarceți cu o Milena..să semene cu Daniela”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de internauți.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.