Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, primele imagini cu burtica de gravidă! Fotografia a fost postată chiar în ziua de Crăciun

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 ian 2021, 12:59
Culiţă Sterp şi iubita sa, Daniela

În urmă cu câteva zile, veste că iubita lui Culiţă Sterp ar fi însărcinată a luat cu asalt showbiz-ul. Cum a fost surpinsă blondina în ziua de Crăciun?

Anunţul că iubita lui Culiţă Sterp ar fi însărcinată în patru luni a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că artistul urmează să participe la Survivor România şi va pleca în Republica Dominicană, nu se ştie pentru cât timp.

Cum arată prima imagine cu iubita lui Culiţă Sterp însărcinată?

La doar câteva zile după ce au apărut primele zvonuri despre presupusa sarcină, iubita lui Culiţă a postat pe contul de Instagram o fotografie care scoate la iveală sarcina.

În imagine se poate observa burtica de gravidă a blondinei, iar lucrurile par destul de clare, deşi nici Culiţă şi nici iubita sa, nu au confirmat în mod oficial că vor deveni părinţi în scurt timp.

De asemenea, artistul pare a fi în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă copilul în braţe, iar asta îl va ambiţiona să dea tot ce este mai bun din el la Survivor şi să se întoarcă acasă câştigător.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Iancu Sterp lui Culita dupa ce a aflat ca va merge la "Survivor Romania" in echipa Faimosilor!

"E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu ştiu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoţionaţi. 

Acum Culiţă este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela la Survivor, dar ea îl susţine şi i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi.

Oricum, până se va naşte bebeluşul, Culiţă Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor.",  au declarat surse din anturajul artistului, conform WOWbiz.ro.  

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

 

 


Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.