Danielle Harris face faţă unei noi provocări din partea scenaristului Chris Harrison

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:55

Danny Druff luptă împotriva monştrilor în “Vs. The Dead”

Chris Harrison, scenaristul şi regizorul filmului “Left for Dead”, dezvăluie câteva detalii despre noul său proiect “Vs. The Dead” pentru care este co-producător. Acest film e scris, produs şi regizat de Phil Pattison şi Jeff Beckman.

Acţiunea filmului este plasată într-un orăşel canadian, Hamilton, din Ontario în care propietarul unui cabinet de tatuaje este infectat cu un virus necunoscut. Acum depinde de Danny Druff şi de prietenii lui să extermine zombii care vor pune stăpânire pe oraş.

Harrison adaugă: “Această aventură este mai mult decât provocatoare luând în considerare singura opţiune a lui Danny; aceea de a lupta alături de prieteni pentru a stârpi acea naţie de monştri.”

Situaţia scapă de sub control şi se transformă într-un masacru devastator. În film îi putem urmări pe Danielle Harris alături de Brett Hawley, Chris Waldick, Phil Fader şi Brandon Dean.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: