Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, poveste de viata uluitoare! A facut puscarie la 19 ani, iar barbatul pe care il iubea a parasit-o cand era insarcinata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:56

Povestea Cristinei Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia, pare desprinsa din telenovele.

Bruneta a fost animatoare in Romania, dupa care a ajuns sa fie dansatoarea lui Snoop Dog. Bruneta a ajuns in Franta unde a dansat intr-un club, dupa care s-a angajat la o shaormerie unde a intalnit un barbat cu care a ramas insarcinata, dar care a parasit-o in luna a saptea de sarcina. (vezi si: Cristina Pucean s-a operat la nas! WOW, ce transformare! Cum arata dupa interventie)

"Am dansat acolo intr-un club.

Vin tot felul de cantareti de genul, Snoop Dog, 50 Cent, Ciara. Eram platita destul de bine. Nu era un program la fel de solicitant ca in cluburile din Bucuresti. Diferenta era de vreo 3 ore cu turele adunate. In poza asta era ziua unui prieten, in club cand am facut poza, apoi Snoop Dog ne-a invitat la un after party, dupa care el invita fetele care dansau la un after after party.


"In Romania am cunoscut un baiat care facea shaorma, ne-am mutat impreuna si trebuia sa ne casatorim. Am ales sa merg sa nasc in Franta pentru a naste pentru beneficiile medicale. Aveam asigurare acolo. Mama mea nu a fost de la inceput de acord cu relatia.

Nu era de acord nici cu situatia lui, avea aspiratii mai inalte in privinta mea. El se afla in Bucuresti.
Am tinut legatura cu el pe timpul sarcinii si cand eram in luna a saptea si-a gasit pe altcineva", a adaugat bruneta.

Cristina a ajuns si la inchisoare. "Dupa ce mi-am luat bacalaureatul, mi-am luat un an sabatic. Am ajuns la puscarie pentru ca mi-a placut banul facut mai usor. Cand m-am linistit am fost si ospatarita. Am facut niste cumparaturi cu carduri clonate", a marturisit ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.














Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.