Dansul dintre Bianca și Laurențiu a stârnit un val de gelozie din partea lui Alex, care a stat cu ochii pe ei. Noul băiat din Casa Iubirii vrea să o cunoască pe Bianca, în ciuda faptului că formează un cuplu. Îi va da șatena cale liberă?

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 mar 2023, 19:09

Radu: ”Uite cum îl ține, zici că e frate-su”

Sursa: Captură KANAL D

Alex este cuprins de gelozie în momentul în care Bianca este invitată la dans de către Laurențiu, rivalul său

Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii. Laurențiu, cel mai nou concurent din casa, o invită pe Bianca la dans. Imaginile cu cei doi pe ringul de dans se derulează sub ochii lui Alex, pe chipul căruia se poate observa gelozia.

Radu: ”Uite cum îl ține, zici că e frate-su”

Laurențiu și-a arătat interesul pentru Bianca și a invitat-o la un dans, totul s-a întâmplat sub ochii plini de gelozie a lui Alex.

Pentru a pune și mai mult sare pe rană, băieții fac fel și fel de comentarii, care mai de care mai acide, printre aceștia se numără și Radu.

”Uite cum îl ține, zici că e frate-su”, a spus Radu.

De asemenea, Ionuț nu s-a putut abține de la comentarii: ”Zici că e împăiată, Bianca”

Dansul este un moment prielnic pentru Bianca și Laurențiu ca să discute anumite aspecte, chiar și faptul că Alex este gelos.

Bianca: Nu am nimic să-mi asum acum

Laurențiu: Cine știe...

Bianca: La ce te referi?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: E prea gelos...

Citește și: EXCLUSIV| Nicoleta și Sorin, primele declarații despre nuntă. Ce tradiție nu vrea Nicoleta sub nicio formă la marele eveniment din viața lor: ”Nu știu cât de mult mi-ar plăcea”

Bianca este foarte directă de fel, iar faptul că spune lucrurilor pe nume și îi place să socializeze nu i-a picat tocmai bine lui Alex, atunci când Laurențiu a pășit în Casa Iubirii și s-a băgat în seamă cu el.

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții ”Ai exagerat”. Urmăriți o nouă ediție incendiară marți, 7 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Bianca nu este deloc în apele ei în timpul dansului, mai ales după cearta dintre Alex și Laurențiu.

Laurențiu a întrebat-o pe Bianca ce a văzut la Alex, aceasta a recunoscut că felul în care comunică cu el îi place foarte mult. Tânărul își dorește să o cunoască mai mult pe Bianca, însă tânăra nu-i dă cale liberă.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?