Dansul săruturilor! Concurenții au asistat la un moment inedit între Mihaela și Andrei. Ema este deja de domeniul trecutului pentru tânăr: ”Nu-i văd împreună”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 feb 2023, 19:06

”Nu-i văd împreună”

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela și Andrei au avut parte de un dans promițător, care s-a sfârșit cu câteva săruturi pe furiș.

Voia bună domnește în ”Casa Iubirii”, concurenții sunt mai destinși ca niciodată și fac glume unii pe seama celorlalți, moment prielnic pentru un vals între Mihaela și Andrei. Cei doi concurenți au mers pe ringul de dans și s-au dezlănțuit sub privirile concurenților.

Ema este de domeniul trecutului pentru Andrei?

După ce s-a certat cu Ema, Andrei este în centrul unui eveniment pe care nu și l-ar fi imaginat.

Sub presiunea Biancăi, tânărul iese la dans cu Mihaela.

Mihaela și Andrei au avut parte de un dans destul de apropiat. Tânărul, care ținea un trandafir în gură, i-a furat câțiva pupici blondinei, spre amuzamentul concurenților din casa.

”Această floare, de la mine pentru tine, cu dragoste”, a spus Andrei în timp ce i-a dăruit floarea Mihaelei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: EXCLUSIV! Anca aruncă bomba după despărțirea de Flavius:“Este cu o femeie în vârstă” Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a spus adevărul despre relația lor: ”Avea deja pe altcineva”

Patricia nu o vede pe Nona potrivită pentru Patrick

Patricia este de părere, din câte a observat de când a intrat în Casa Iubirii, că Nona nu este deloc potrivită pentru Patrick. Aceasta a precizat că diferența dintre ei este vizibilă, iar faptul că nona își dorește o familie și copii este deja prea mult pentru Patrick, care nu prea știe ce își dorește. Patricia nu-i vede formând un cuplu în afara casei. 

”Părerea mea sinceră este că ei pot forma un cuplu, poate până la finalul emisiunii, nu-i văd după împreună, pentru că este diferența aceasta foarte mare între ei, de

vârstă. Ea a zis că își dorește în doi-trei ani, maxim, să-și formeze o familie, să facă un copil. Patrick a zis și el, la rândul lui, că nu este pregătit. Nu-i văd împreună”, a dezvăluit Patricia, noua concurentă din Casa Iubirii.

Citește și: Nona și Patrick, tot mai aproape de despărțire! „Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!” Aflați ce decizie neașteptată vor lua cei doi tineri, vineri, 17 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.