Dansurile care ard cele mai multe calorii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:24

Din punct de vedere fizic, dansul aduce rezultate similare cu cele pe care le poti obtine la sala, dar in plus acesta se ocupa si de sanatatea noastra spirituala.

Diferitele miscari ale dansului vor lucra toate partile corpului si toate grupele de muschi si desigur vor arde multe calorii.

1. Salsa
"Miscarea continua a soldurilor si a taliei va tonifia partea superioara a trunchiului. Ritmul alert al dansului latino salsa te va ajuta sa pierzi in jur de 400 de calorii pe ora. De asemenea prin salsa se lucreaza si partea inferioara a corpului.

Prin pasii care urmeaza un ritm alert se lucreaza muschii picioarelor si fesierii. Pozitia bratelor constituie, de asemenea, un exercitiu fizic benefic", explica Cristina Ardelean, administrator Arthur Murray.

2. Swing
Swing presupune un ritm extrem de alert si pasi rapizi, asadar este un antrenament de cardio intens, unde poti pierde intre 300 si 550 de calorii pe ora. Folosirea picioarelor intr-un ritm alert duce catre tonifierea muschilor din partea inferioara a corpului.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta