Danuta a dezvaluit la "Bravo, ai stil! Panorama" daca a avut sau nu stilist! Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii, a facut cateva marturisiri despre faptul ca atat Danuta si Adela ar avea stilisti

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 apr 2017, 11:15

Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" ar fi aflat din sursa sigura ca atat Danuta cat si Adela ar fi avut stilisti.

Danuta a negat ca ar fi avut un stilist chiar daca s-a speculat de mai multe ori acest lucru avand in vedere ca stilul ei s-a schimbat in scurt timp, celelalte concurente remarcand faptul ca outfiturile ei erau mult mai bune: "Daca as fi avut stilist, credeti ca nu as fi fost in competitie acum?! As fi avut haine si as fi fost in continuare in competitie. Doi au fost pentru Adela, despre mine s-a zis ca am avut unul."

Angela, concurenta eliminata si ea, a sustinut ca nu este suficient sa ai doar atitudine cum a avut Danuta, ci conteaza sa ai tot pachetul, insemnand atat haine de brand, atitudine si outfituri scumpe. "Doar asa poti face fata unei competitii timp de sase luni. Nu e ok sa fii doar cu atitudine si outfituri proaste, dar nici outfituri foarte bune si zero atitudine zero."

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.