Danuta a povestit DETALII despre nunta din vara cu DAVE! Cum a justificat banii pentru masina de sute de mii de euro pe care si-a cumparat-o!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 apr 2017, 13:44

Danuta a fost incoltita din toate partile si a recunoscut cateva lucruri personale legate de relatia ei cu Dave desi nu ii face placere sa vorbeasca despre ele.

Danuta se va casatori pe 30 iunie cu logodnicul ei, Dave. Intrebata daca el mai are vreun copil din alta relatie, Danuta a raspuns evaziv ca da, logdnicul ei mai are o fetita, insa nu vrea sa vorbeasca despre acest aspect al vietii lor private.

Pentru ca publicul a fost curios sa afle cum a reusit fosta concurenta "Bravo, ai stil!" sa stranga atatia bani pentru o asemenea bijuterie de masina, Danuta a spus ca nu intotdeauna viata ei a fost roz:"Poti face bani in timp foarte scurt daca stii sa investesti.Iti

trebuie multa munca, ambitie si perseverenta. A fost o perioada cand nu aveam bani sa ne platim ipoteca la casa. In acel timp m-am inscris la facultate, castigam putin. M-am inscris la facultate sa imi fac un viitor. Am platit-o din banii economisiti."

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.