Daria Crisan, castigatoarea galei 3 KIDSing: "Cand iti auzi numele pe scena e o senzatie extraordinara"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Daria Crisan a castigat ce-a de-a treia gala KIDSing, show care se difuzeaza in fiecare duminica, de la ora 21:30, dupa ce a interpretat impecabil piesa "Titanium".

Invitata in platoul "Te vreau langa mine", ea a povestit prin ce emotii a trecut in momentul in care s-a aflat pe scena si si-a auzit numele.

"E o senzatie extraordinara, mai ales atunci cand iti auzi numele. Atunci, pe moment, nu realizezi nimic. Adrenalina te face sa te simti in al noualea cer".

Daria a marturisit ca are o agenda incarcata si ca nu are timpul necesar sa repete atat cat si-ar dori.



"Ma framanta faptul ca nu repet indeajuns, nu am timpul necesar, ma concentrez foarte mult si pe scoala. Dar vreau sa le am pe amandoua. E greu, si din aceasta cauza nu repet exact atat de mult timp cat as dori".

Nu ratati, duminica, 2 noiembrie, incepand cu 21.30, "KIDSing", show-ul care aduce pe micul ecran voci incredibile, dar si emotia coplesitoare a legaturilor dintre parinti si copii!
##VIDEO126008##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”