Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show! "Sunt fericită!"; Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 feb 2024, 02:35

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii "Roata Norocului", difuzată la Kanal D în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00, au adus bucurie de nedescris pe chipul Dariei Alexandra Ionescu, o adolescentă diagnosticată cu tulburare din spectrul autist. 

Daria este elevă în clasa a zecea la liceul "Gheorghe Lazăr" din București și o admiratoare a celebrului show.  Dorința ei cea mai mare, aceea de a fi în culisele show-ului preferat, a fost îndeplinită; adolescentă a fost invitată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi să participe la filmările "Roata Norocului". Tânăra a trăit la maximum bucuria de a fi în culisele celui mai iubit game show din România.

Citește și: Doru Todoruț și Amalia au învârtit “Roata Norocului” pentru a aduce bucurie în sufletul unei familii greu încercate

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show! "Sunt fericită!"; Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

Daria a învârtit roata, a stat de vorba cu vedetele ei preferate și a fost curioasă să descopere ce premii interesante se aflau în plicurile din runda finală.

"Sunt fericită! A fost distractiv. Îmi place tot, îmi plac Bursucu...Ana, band-ul!" a declarat, extrem de încântată, Daria Alexandra Ionescu.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Bursucu! Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat: „Îți vine să explodezi”

Întâlnirea a fost emoționantă atât pentru Bursucu, cât și pentru Ana-Maria Barnoschi, cu atât mai mult cu cât tânăra le-a demonstrat că știe o multume de detalii legate de desfășurarea emisiunii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Pentru mine a fost o mare plăcere să o cunosc pe Daria, să învârtim împreună <Roata Norocului> și să îi prezint platoul emisiunii.

Este o luptătoare și avem de învățat de la acești copii despre ceea ce înseamnă să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce te înconjoară",  a declarat Bursucu.

"Eu sunt fericită că i-am oferit bucuria de a fi alături de noi la <Roata Norocului>, de la început până la sfârșit. A trăit fiecare moment din emisiune, mi-a spus că ne urmărește în fiecare duminică și asta nu poate decât să ne onoreze",  a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Alături de Daria a fost și mama ei, care s-a bucurat și ea de experiență inedită la care a luat parte fiica sa.

"Și-a dorit mult să vină în platoul emisiunii. Urmărește emisiunea în fiecare duminică. Se bucură enorm să fie aici și este o mare emoție și pentru mine să mă aflu în culisele acestei emisiuni atât de apreciate”, a spus mama Dariei.

Bucurie, emoție, umor de bună calitate, muzică bună, invitați speciali și premii uriașe, acestea sunt câteva dintre ingredientele show-ului "Roata Norocului", prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cum se comportă Bursucu în relația cu Andreea. Prezentatorul TV și-a recunoscut toate defectele: „Ne-am și despărțit la un moment dat”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.