Darius este unul dintre supraviețuitorii tragediei de la 2 Mai „Pe noi ne-a lovit cu o viteză foarte mare” Tânărul își amintește cu groază momentul în care șoferul drogat a intrat în grupul lui de prieteni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 aug 2023, 12:32

Accident 2 Mai

Sursa: Arhivă

Doi tineri și-au pierdut viața în teribilul accident de la 2 Mai, acolo unde un șofer drogat a intrat cu viteză într-un grup de opt persoane. Darius este unul dintre tinerii care au scăpat cu viață în urma impactului.

Darius Dumitru Bârzan își amintește cu greu de ziua în care un șofer drogat a intrat cu viteză în grupul lui de prieteni. Acesta susține că el și prietenii lui se deplasau pe direcția Vama Veche- 2 Mai, acolo unde aveau cazarea.

Vacanță cu final tragic pentru un grup de prieteni veniți pe litoralul românesc

Darius a povestit cum el și ceilalți tineri s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre ei, iar aceștia se îndreptau spre cazarea de la 2 Mai după ce s-au distrat în Vama Veche.

Citește și: Durere fără margini pentru părinții tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci” Tatăl Robertei face dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa

”Noi veneam dinspre Vama Veche spre 2 Mai, unde aveam cazarea. Pe drum, circa 90%, circa 35 de minute pe jos am avut o porțiune pietonală, pe partea pe care a avut loc și accidentul.

Mai aveam o porțiune de drum de Drum Național care nu era prevăzută cu trotuar. Partea carosabilă avea o bandă pe stânga, una pe dreapta. Iar pe banda din dreapta, de unde venea și șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, era un marcaj continuu care în mod normal un conducător auto nu poate să o atingă sau să treacă de ea”
, a povestit Darius pentru România TV.

Citește și: Grav accident pe litoral! Opt oameni au fost spulberați de o mașină, la ieșire din 2 Mai. Șoferul era sub influența substanțelor interzise

Darius își amintește faptul că trei băieți se aflau mai în față și că nu au fost loviți, iar el se afla în spate cu alte patru persoane, printre care Roberta și Sebi, tinerii uciși în urma impactului.

Tânărul susține că șoferul avea o viteză foarte mare în momentul în care a intrat în ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânărul a ținut să precizeze faptul că ei se aflau în afara părții carosabile, tocmai pentru a evita o posibilă tragedie, dar totul a fost în zadar.

Șoferul teribilist era drogat în momentul în care s-a urcat la volanul mașinii de lux

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia și a luat viața a doi tineri s-a urcat la volanul mașinii după o noapte petrecută în club.

Din informațiile furnizate de către Poliția Română, tânărul era drogat în momentul în care nu a mai putut controla mașina și a intrat în grupul format din opt tineri.

Citește și: Accident grav în Eforie Nord! Doi tineri au fost spulberați de un skijet în timp ce se aflau pe o saltea gonflabilă

Tânărul se mândrea pe contul său de Facebook cu mașinile de lux și cu viața lipsită de griji. Avocata acestuia a declarat faptul că părinții vinovatului încearcă să intre în legătură cu familiile victimelor pentru a-i ajuta. 

Citește și: „Suflet atât de tânăr și nevinovat”. Morena s-a stins din viață la doar 15 ani. Șoferul mașinii în care se afla i-a curmat viața din cauza neatenției

„Nu este fiu de beizadea. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei şi îi dau copilului să se drogheze. Părinţii încearcă să ia legătura cu familiile victimelor pentru a-i ajuta”,  a spus avocata Luminița Popescu, potrivit observatornews .ro.