Darius, prima reactie dupa eliminarea din casa "Puterea dragostei"! Iata pe care dintre fete si-ar fi dorit sa o cucereasca!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 feb 2020, 20:23
video Foto(5)

Darius a stat doar o saptamana in casa "Puterea dragostei" si nu a reusit sa interactioneze asa cum si-ar fi dorit cu fetele pentru a le cunoaste mai bine.

Darius are 23 de ani, este din Oradea si a recunoscut ca venea dupa o relatie esuata, care i-a adus multa tristete.

Desi marturisise ca a intrat hotarat sa o cunoasca mai bine pe Ella, pe care a si indraznit sa o invite la primul dans, insa destinul se pare ca nu l-a ajutat sa isi indeplineasca dorinta, deoarece in acesta seara a fost eliminat din emisiune, in urma voturilor primite din partea colegilor sai.

Iata ce declaratii a facut tanarul imediat dupa eliminare:

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Roxana si Livian, ca "Favoriti ai saptamanii", dar si pe Mariana si Darius, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

Citeste si: Philip de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de tatal sau, care ii este si antrenor in sportul pe care il practica de mic! Iata ce relatie frumoasa tata-fiu au cei doi!

Citeste si: Suspans si emotii in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: CINE a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si a parasit emisiunea! Cei doi concurenti nominalizati au asteptat verdictul cu sufletul la gura!

In cele din urma, Darius a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de alta parte, Roxana este cea care a câștigat cei 1500 de euro și a reusit sa isi protejeze casa si totodata sa primeasca titlul de lider suprem.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.