Date cu peripeții! Sebastian, scos din minți de Roberta: „Nu mai pot de nervi!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 20 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2024, 21:59
video Foto(6)

Roberta și Sebastian, momente de senzație la date! Concurentul va fi scos din minți de partenera lui, care o va aștepta minute în șir să se pregătească de plecare!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de momente de senzație, de întâmplări neașteptate, întâlniri de pomină în camera roșie sau în afară platourilor de filmare, însă aceștia se confruntă deseori și cu multe răsturnări uluitoare de situație și cu certuri aprige declanșare fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. Roberta și Sebastian au decis în cadrul ediției precedente să mai dea o șansă iubirii lor și au găsit calea împăcării.

În ediția de joi, cei doi îndrăgostiți vor avea parte de un date cu peripeții.

Gagea și Alexandra vor ajunge în pragul despărțirii definitive

În ediția de joi, 20 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Gagea și Alexandra vor încerca din nou să se reapropie însă în cele din urmă vor ajunge în pragul despărțirii definitive. Pe de o parte, Gagea își va exprima nemulțumirile în ceea ce privește comportamentul partenerei sale, iar pe de altă parte, Alexandra se va arată deranjată de faptul că partenerul ei vrea

să ii impună anumite restricții și reguli.

Citește și: Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

Alexandra: Nu mai am voie să vorbesc cu nimeni!

Gagea: N-am zis că n-ai voie! Am zis eu așa ceva?

Alexandra: Da! Te-a deranjat că eu am răspuns!

Gagea: Dar nu vreau să mă cert! Nu mai vreau să mă cert! Nu mai vreau! Nu mai vreau deloc! Jur! Am impresia că îți bați joc de mine!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Roberta și Sebastian, momente tensionate înainte de a merge împreună la un date în afara platourile de filmare

În ediția de joi, 20 iunie 2024, Roberta și Sebastian vor fi din nou în centrul atenției deoarece vor avea parte de un date în afara platourilor. Însă Sebastian își va pierde răbdarea în timp ce o va aștepta pe Roberta să se pregătească de drum și va reacționa în consecință, în stilul lui vulcanic. Pe de altă parte, Roberta se va arată extrem de deranjată de atitudinea ostilă afișată de Sebastian și îl va amenință că nu îl va mai însoți la date.

Citește și: Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

Sebastian: Suntem pe timp de așteptare, că așa sunt femeile! Mai greu de pregătit cu ele! Zici că vine cu tirul de sus!

Roberta: Nu mai facem nimic, asta e!

Sebastian: Am o ora și ceva de când stăm după ține!

Roberta: Da, o ora și ceva, pe bune! Deja exagerezi și îmi faci nervi și nu mai merg nicăieri!