Date surprinzător în „Casa iubirii”! Bianca și Ionuț au ieșit la întâlnire și și-au mărturisit sentimentele reale: „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 iun 2023, 20:00

Date surprinzător în „Casa iubirii”! Bianca și Ionuț au ieșit la întâlnire și și-au mărturisit sentimentele reale: „Pui presiune pe mine. Am rețineri, știu că tu te joci”

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, șase concurenți au avut parte de date-uri.

Azi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, șase concurenți au avut parte de date-uri. De departe cea mai surprinzătoare pereche care a plecat la întâlnire a fost formată din Ionuț și Bianca!

Bianca și Ionuț au ieșit la date în „Casa iubirii”

„Simt că tu nu iei chestiile astea în serios și chiar mă deranjează.

Vrei s-o luăm și pe Lorena cu noi?”, a spus Bianca, cu puțin timp înainte să meargă la date cu Ionuț.

„Am putea, dacă vrea să vină cu noi, sigur”, a răspuns Ionuț.

„Mă așteptam să zici nu, că vrei să stai doar cu mine”, a spus Bianca, râzând.

Citește și: Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă

„M-ai omorât! Pui presiune pe mine, Bianca, te rog frumos!”, a răspuns Ionuț, în aceeași notă de ironie cu Bianca.

Alarma sună iar Ionuț și Bianca sunt chemați la date. Concurenții au parte de o cină romantică în incinta încăperii în care au loc galele eliminatorii, unde vor sta unul cu altul 15 minute.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi n-au venit cu mâinile goale, astfel că Ionuț i-a adus Biancăi o cutie de bomboane, iar Bianca i-a adus lui Ionuț o pereche de ochelari de soare roz pentru „a vedea lumea mai roz”, conform spuselor concurentei.

Bianca nu înțelege de ce Ionuț pune prietenia în fața cunoașterii lor

În sfârșit, date-ul începe și Ionuț se oferă să-i pună ceva de băut Biancăi, timp în care amândoi s-au amuzat de cum a vărsat concurentul suc pe masă.

Cum niciun pahar în doi nu se servește fără un toast, Ionuț a propus să ciocnească pentru prietenie.

„Nu, nu beau pentru așa ceva. De ce tot pui prietenia asta în față?”, a spus Bianca.

„Sincer, Bianca, noi doi avem deja foarte mult timp împreună de când ne cunoaștem, mi se pare că am, așa, ceva pentru tine aparte, dar nu mă duce în zona aia, pentru că simt să te protejez, îți spun sincer, și tu ești rea câteodată”, a răspuns Ionuț.

Citește și: Zâmbete și clipe savuroase în Casa iubirii, de Ziua Copilului! „Bianca, ai fost aleasă ca prima soție a lui Laurențiu!” Nu pierdeți o ediție de senzație joi, 1 iunie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Și dacă ar fi prima zi în care m-ai cunoaște? M-ai fi văzut acum”, a mai întrebat Bianca, încercând să pluseze în ideea de a forma o relație cu Ionuț.

„Dacă ar fi fost altfel toată nebunia din casă și ar fi fost prima mea zi în Casa iubirii, fără nimic altceva, crede-mă că te-aș fi cunoscut. Dar așa... am rețineri. Știu că și tu te joci, eu te cunosc perfect pe tine, crede-mă. Știu ce se petrece în sufletul tău, știu cum ești tu ca persoană”, a spus Ionuț.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?