DAVE, logodnicul Danutei, a venit special din Anglia sa o sustina in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" dupa ce Andra a facut afirmatii jignitoare la adresa fostei sale colege! Barbatul a vorbit clar despre AFACERILE sale si despre cum a cerut-o pe fost

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 mai 2017, 11:19

Cand a aflat ca Danuta a plans in cadrul emsiunii "Bravo, ai stil! Panorama" din cauza spuselor unei alte concurente, Dave a luat imedi atitudine.

Barbatul a venit in emsiunea prezentata de Cristina Mihaela si i-a luat apararea Danutei, fiind totusi un adevarat gentleman, nejignind-o pe Andra, concurenta care a facut-o sa planga prin afirmatiile pe care le-a rostit. Dupa ce s-a lamurit toata situatia, intrebat cum a cerut-o de nevasta pe Danuta, Dave a dezvaluit ca cei doi au mers la un restaurant in Londra unde i-a dat un inel de jeleu: "Inelul nu conteaza atat de mult.

Mai important e sa te intelegi cu persoana respectiva", a spus Danuta.

Logodnicul Danutei a dezvaluit si cu ce se ocupa in Anglia. Pe langa afacerea cu imbracaminte pentru cai, Dave se ocupa si cu afaceri privind masinile. Nu a vrut sa dea mai multe detalii, insa, a spus cu mana pe inima ca Danuta si-a cumparat singura, din baniii ei masina de 200 000 de euro.

Cat despre nunta, cei doi au stabilit ca o vor face in Romania.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.