David Beckham și-a surprins fiul cu un cadou de nuntă în valoare 600.000 euro. Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz și-au unit destinele

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 ian 2023, 08:55

David Beckham și-a surprins fiul cu un cadou de nuntă în valoare 600.000 euro. Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz și-au unit destinele

Sursa: Instagram Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham, în vârstă de 23 de ani, fiul cel mare al fostului fotbalist David Beckham și al Victoriei, s-a căsătorit cu actrița Nicola Peltz, în vârstă de 27 de ani, într-o ceremonie de vis la Palm Beach, SUA.

Brooklyn și Nicola formează un cuplu din anul 2019, iar în 2020 plănuiau să facă nunta, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. În cele din urmă, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fabuloase, în Florida, organizată de tatăl miresei, miliardarul Nelson Peltz, care a scos din buzunar nu mai puțin de 3 milioane de dolari. 

David și Victoria Beckham, cadou de nuntă de 600.000 de euro pentru Brooklyn și Nicola Peltz

David și Victoria Beckham nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au sosit la nuntă cu un Jaguar XK140 de colecție, din 1954, modificat la standardele vremurilor din secolul XXI, cu încărcare electrică. Valoarea bolidului se ridică la aproximativ 600.000 de euro, potrivit The Sun, acesta a fost cadoul de nuntă din partea familiei Beckham pentru Brooklyn și pentru Nicola Peltz.

Invitații au fost pe măsură, la minunatul eveniment au luat parte nume celebre din sport, muzică și film.

Printre invitați s-au aflat Serena Williams, Eva Longoria sau Gordon Ramsay. 

De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony. Cavalerii de onoare ai mirelui au fost fraţii săi, Romeo şi Cruz, iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: David Beckham a suferit un accident grav de motocicleta! Afla care e starea fotbalistului in acest moment

Felicitări domnule & doamnă Beckham. Bine ai venit în familie, Nicola Peltz. Te iubim! ”, a fost mesajul lui David Beckham postat pe contul său de Instagram la câteva ore după nuntă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz vor locui într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă. Ceremonia mult așteptată a fost exact așa cum au visat, iar invitații au fost, de asemenea, la nivelul așteptărilor.

Citeste si: FOTO! David Beckham a dat in mintea copiilor. Cum s-a fotografiat starul englez