David Blaine UIMESTE din nou! A stat 3 zile intr-un camp electric de un milion de volti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 00:30

Magicianul David Blaine a realizat probabil cea mai spectaculoasa dar si cea mai periculoasa cascadorie a lui de pana acum: a stat timp de trei zile in mijlocul unui camp electric de un milion de volti.

Barbatul, in varsta de 39 de ani, s-a suit vineri pe un stalp inalt de 6 metri, imbracat intr-un costum special realizat din zale si cu o casca speciala pe cap.

 

Timp de 72 de ore un curent de un milion de volti a trecut prin corpul lui. Iluzionistul a fost privit de sute de oameni aflati la fata locului si de alte sute de mii pe YouTube, unde evenimentul a fost transmis live. Inaintea

cascadoriei, Blaine declara ca nu stie exact toate riscurile la care se expune.

 

"72 de ore petrecute intr-un camp electromagnetic pot avea efecte nestiute asupra creierului. Sunt multe necunoscute aici", spunea el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Magicianul nu

a putut sa manance in cele 3 zile in care a stat suspendat pe stalp. A reusit doar sa se hidrateze prin intermediul unui tub introdus prin casca sa. Experimentul a fost cu atat mai periculos cu cat, la orice miscare gresita, el ar fi putut fi pur si simplu carbonizat de curentul electric.

 

Totul s-a terminat insa cu bine. Iluzionistul a declarat la sfarsit ca de acum va privi altfel experimentele pe care le face, deoarece pe primul plan va fi fiica lui, Dessa, in varsta de un an si 8 luni.





/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-5fde6f067d03c574247d5cf31ccb84a4.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-2de3c95442de4452fe8a46dbe6c4be7b.jpg