David Mantea, doi ani de iubire! Chiar dacă şi-a transformat mama în roboţel, fiul Andreei e mai răsfăţat ca oricând!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 17:50

Doi ani de iubire, doi ani de năzdrăvănii. David, fiul Andreei Mantea, şi-a sărbătorit ziua de naştere de curând, iar astăzi a fost protagonistul unor scene care mai de care mai amuzante.

Curios din fire şi dornic să experimenteze, David şi-a surprins mama cu năzdrăvănii. A zgâriat maşina colegei, a alergat prin platouri, iar mai apoi a mers afară, unde s-a jucat cu Rodica, câinele familiei Kanal D. S-a plictisit repede, însă, aşa că a mers în redacţie, unde s-a jucat.

 

 

”Vino să-i faci măi-măi. E jucărie, mama. Nu e adevărată”,

i-a spus Andreea Mantea după ce s-a arătat speriat de barză.

 

Evident, micuţul a fost copleşit şi de cadouri: ”Ia uite, mami, îţi sărbătoreşti ziua de trei zile.”

 

”Am avut filmare, am avut nuntă, aşa că nu am putut să-l las acasă. L-am luat cu mine. Mi-am dorit să fie alături de mine la filmare, aşa că l-am luat la filmare.

Nu vreau să aud comentarii răutăcioase, fiecare mamă îşi creşte copilul aşa cum ştie mai bine. Eu l-am vrut cu mine de ziua mea”
, a mărturisit Andreea Mantea.

 

Aşadar, ziua de astăzi a fost una deosebită pentru micuţul David, care s-a bucurat de atenţie şi şi-a sărbătorit ziua într-un mare fast. Iar totul s-a încheiat cu o şedinţă de pictat. Nu orice, ci chiar chipul mamei male.

 

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.