David Popovici a fost surprins în trafic la volanul bolidului primit de la Ion Țiriac! Imaginile au devenit virale pe internet

Autor: Andrei Costanda

David Popovici a cucerit aurul olimpic la proba de înot 200 m liber

Sursa: Inquam Photos / Colette Rochefort

David Popovici, celebrul înotător român, a devenit protagonistul unei fotografii virale pe internet, după ce a fost surprins la volanul uneia dintre cele două mașini primite de la Ion Țiriac.

David Popovici, unul dintre cei mai de succes sportivi români ai momentului, a fost recent surprins într-o fotografie care a captat atenția internauților și a devenit rapid virală pe rețelele sociale.

David Popovici surprins la volanul unei mașini primite de la Ion Țiriac

Înotătorul de talie mondială, care a cucerit două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, a fost văzut la volanul uneia dintre cele două mașini pe care le-a primit drept recompensă pentru performanțele sale remarcabile.

Aceste mașini, modele Hyundai Ioniq 5, i-au fost oferite lui David Popovici de către Fundația Țiriac, în cadrul unei inițiative a magnatului Ion Țiriac. Țiriac a dorit să recompenseze sportivii români care au adus mândrie țării prin câștigarea de medalii la Olimpiadă, oferindu-le câte o mașină pentru fiecare medalie obținută.

Într-o declarație făcută la evenimentul organizat de Fundația Țiriac pentru a marca acest gest de apreciere, David Popovici a exprimat recunoștința sa față de inițiativa lui Ion Țiriac și a subliniat importanța sprijinului din partea oamenilor de afaceri pentru dezvoltarea sportului românesc.

„Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport”, a declarat Popovici.

Această fotografie a devenit virală pe internet nu doar pentru că îl prezintă pe David Popovici într-o ipostază relaxată, la volanul uneia dintre noile sale mașini, ci și pentru că simbolizează

succesul și recunoașterea de care tânărul sportiv se bucură după eforturile sale de la Jocurile Olimpice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Ea este Roberta, tânără polițistă de 21 de ani din Brașov care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier cu un TIR

Citește și: Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”

David Popovici vrea să se relaxeze după JO de la Paris

După încheierea Jocurilor Olimpice de la Paris, Popovici a mărturisit că își dorește să se concentreze pe relaxare și pe activități pe care nu a avut timp să le facă în timpul pregătirilor intense pentru competiții.

„Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte.

Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței”, a spus tânărul sportiv.

El a subliniat importanța echilibrului în viața unui sportiv de performanță și nevoia de a se distanța temporar de presiunea competițiilor pentru a se reîncărca.

„Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a adăugat Popovici.