David Popovici a întrerupt un jurnalist român în timpul interviului de la JO 2024: „Mamă, n-o suport pe asta”

Autor: Laura Macovei

David Popovici întrerupe un jurnalist român, după o întrebare deranjantă

Sursa: Profimedia

În timpul conferinței de presă susținută la Paris după câștigarea medaliei de aur, David Popovici a întrerupt un jurnalist român, după ce acesta i-ar fi adresat o întrebare deranjantă.

În timpul conferinței, un jurnalist român a dorit să-i pună o întrebare și a început cu remarca: „La cealaltă Olimpiadă, ai ratat medalia la un vârf de unghie...”, moment în care David l-a întrerupt.

Citește și: Ce dietă urmează David Popovici! Motivul pentru care toate alimentele lui sunt BIO: „E un preț pe care trebuie să-l plătești”

Ce întrebare l-a indignat pe David Popovici 

David Popovici a susținut joi o conferință de presă la Paris, după ce a cucerit medalia de aur la proba de 200 metri liber și medalia de bronz la 100 metri liber la Jocurile Olimpice 2024.

Printre subiectele abordate, campionul olimpic a vorbit despre experiența sa de acum trei ani, când, la prima sa participare la Olimpiadă, a fost la doar două sutimi de secundă distanță de a câștiga medalia de bronz la 200 metri liber.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

La un moment dat, un jurnalist român a vrut să-i pună o întrebare și a început cu remarca „ La ceala ltă Olimpiadă, ai ratat medalia la un vârf de unghie...”

, moment în care Popovici l-a întrerupt.

Citește și: David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”

„Mamă, n-o suport pe asta cu unghia. Cât s-a vorbit despre asta... Dar nu, înțeleg. Acele două sutimi de care mai aveam nevoie să urc pe podiumul olimpic, uite că am avut nevoie de ele acum să ajung în fața celui de pe locul doi.

Cu două sutimi diferență am luat medalia de aur.

Poate că totul înseamnă ceva. Și la sută am luat bronzul cu o sutime față de cel de pe locul 4. Ăsta e sportul. Muncim ani pentru ceva ce nici nu poți opri pe cronometru la telefon, e imposibil să oprești la o sutime. E mult mai rapid decât clipitul.

Și, totuși, noi ne batem pe acele sutimi și nu doar la sportul meu, ci și la celelalte. Fie că e vorba de sutimi, miimi, noi ne zbatem și muncim foarte mult pentru ele", a declarat Popovici în timpul interviului.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.