David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”

Autor: Diana Bostan

David Popovici a vorbit despre succesul de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sursa: Profimedia

După ce a obținut medalia de aur și medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a făcut mai multe declarații în cadrul unei conferințe de prese. Iată ce spune sportivul român despre succesul de la Paris!

David Popovici a exprimat în cadrul unei conferințe de presă mândria și recunoștința față de toți cei care l-au sprijinit. El a subliniat importanța sportului și nevoia de a investi în infrastructura sportivă din România, pentru ca mai mulți copii să aibă acces la activități fizice și să urmeze cariere sportive.

Citește și: Scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. O italiancă a părăsit ringul de box pe targă după loviturile aplicate de un adversar transgender

David Popovici a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, a obținut medalia de aur și una de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, realizând o performanță istorică pentru înotul românesc. David Popovici a devenit primul înotător masculin român care a câștigat un titlu olimpic, marcând un moment de referință pentru sportul românesc, după ce ultima medalie olimpică fusese obținută în 2004 de Camelia Potec și Răzvan Florea.

Citește și: Ce dietă urmează David Popovici! Motivul pentru care toate alimentele lui sunt BIO: „E un preț pe care trebuie să-l plătești”

„Felicitări tuturor celor care au concurat până acum și felicitări celor de la canotaj pentru medalii”, a spus David Popovici, potrivit Antena3CNN. El a menționat că doar cei care au trecut prin antrenamentele riguroase știu cât de mult efort implică asemenea performanțe și a adăugat că este mândru de toți sportivii români și de el însuși pentru că și-a realizat visul

din copilărie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Trebuie să facem sport, trebuie să facem mai mult sport în țara asta, trebuie să meargă din ce în ce mai mulți copii la sport, la înot, important e să facă mișcare.

Va vorbi mai multe despre asta antrenorul meu, despre cum e nevoie de mai mulți bani investiți în sport, despre infrastructură.”, a mai spus David Popovici, pentru sursa menționată anterior.

În spatele succesului se ascunde foarte multă muncă

David a menționat că doar cei care au trecut prin antrenamentele riguroase și apropiații lor știu prin câte eforturi și sacrificii au trecut acești sportivi.

El s-a arătat foarte mândru de toți sportivii români și de el însuși, subliniind că a visat la acest moment încă din copilărie și că este foarte fericit să vadă acest vis devenind realitate.

Citește și: Apelul lui David Popovici către politicienii din România: „Investiți mai mult în sport! Eu mă antrenez în același bazin de la patru ani!”

„Poate că o să fim lăudați, recompensați, toată lumea o să se bucure pentru succesul nostru, dar numai cine a trecut prin așa ceva și apropiații știu prin câte am

trecut, de toată munca din spate și sunt foarte mândru de noi și sunt mândru și de mine pentru că visez la asta de când eram copil și e foarte frumos, mă bucur să vă am pe toți alături, o țară în spate și atât de mulți care mă susțin, vă mulțumesc și vouă, vă datorez și vouă asta, nu în ultimul rând îmi datorez mie, am făcut copilul din mine foarte fericit și știu și că voi ați făcut-o și o veți face în continuare. Nu sunt eu cel mai matur sau în vârstă din delegația noastră, dar chiar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că ne vom face copiii din noi mândrii. Baftă și hai, România! Cel mai important”, a mai declarat David Popovici, în cadrul conferinței și citat de sursa menționată anterior.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!