David, prins cu mata-n sac de Andrada! Ce mesaje a schimbat cu Mariana? "Esti un sarpe si mergi la doua capete!" Iata cum a reactionat concurenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2020, 19:06
video Foto(4)

David si Andrada au incercat de cateva zile sa se apropie pentru se cunoaste mai bine, ba mai mult, cei doi s-au si sarutat.

David prins cu mata-n sac de Andrada! Ce mesaje a schimbat cu Mariana? Desi au tot incercat sa se apropie si sa se cunoasca mai bine, Andrada si David au ajuns sa se certe chiar inainte de a decide sa formeze un cuplu.

David prins cu mata-n sac de Andrada! Ce mesaje a schimbat cu Mariana?

Editia de astazi a show-ului "Puterea dragostei" a debutat cu o cearta teribila intre David si Andrada.

Se pare ca marul discordiei ar fi Mariana, careia David i-ar fi trimis cateva mesaje de curand.

Citeste si: Ce masina de fite conduce Andrada de la Puterea dragostei! Putina lume se astepta la asta

Citeste si: Andrei David- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Desi Andrada parea ca isi doreste enorm sa ii acorde o sansa lui David si sa incerce sa formeze un cuplu, aceasta a explodat atunci cand a aflat despre existenta unui schimb de mesaje intre

Mariana si David, simtindu-se tradata. In vreme ce David s-a jurat ca nu i-a trimis ieri niciun mesaj Marianei, Andrada insista sa ii spuna ca nu il crede. Iata la ce schimb de replici acide s-a ajuns:
"Nu i-am scris! Ma jur! N-am de ce sa mint! Am zis ca ma axez pe Andrada! Nu-mi place minciuna! Nu-mi place sa mint!", a spus David.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

David- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Andrei David are 25 de ani, vine din Brasov si doreste sa i se spuna David, asa cum e cunoscut in anturajul lui. Este inginer in stiinta calculatoarelor, iar ca hobby practica dansul latino: salsa si bachata. Este dornic sa-si gaseasca jumatatea care ar trebui sa fie precum plajele din Cuba: frumoase, frierbinti si pline de energie.

Andrei David considera ca viata e ca un mister si isi doreste sa descopere ce efect va avea dragostea asupra lui. Singurul lucru pe care nu l-ar accepta la o femeie este tradarea. Este dispus sa dea curs puterii dragostei daca inima i-o cere.

Doua noi cupluri la Puterea dragostei sezonul 3! 

Este vorba despre David si de Andrada si de Nicos si Alexandra.

Atat David si Andrada, cat si Nicos si Alexandra s-au sarutat in fata tuturor.

Au urmat urale si aplauze din partea concurentilor Puterea dragostei sezonul 3, care au fost foarte entuziasmati.

Alexandra a si primit un inel de la Nicos, pe care l-a aratat tuturor fetelor.
Vezi continuarea aici.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până duminică, de la 11.00

și de la 17.00 și în weekend de la 16:00 și de la 19:00, pe Kanal D, dar și online, pe  Kanal D live.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.