Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la cel mai recent festival de film din Turcia! Iată ce premiu important și-a adjudecat celebrul actor Uğur Güneş

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2024, 00:09

Cum a fost surprins Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, la cel mai recent festival de film din Turcia! Iată ce distincție importantă a primit carismaticul actor Uğur Güneş!

Uğur Güneş are doar 36 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cei 13 ani de activitate intensă pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România l-a cunoscut Uğur Güneş încă din anul 2019, când a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, unde a dat viață personajului central Yilmaz Akkaya, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în producția “Tărâmuri nelegiuite”, în care interpretează rolul principal Davut.

Cum a fost surprins Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, la cel mai recent festival de film din Turcia

Uğur Güneş s-a născut în anul 1987, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Pentru că și-a dorit încă din perioada copilăriei să devină un actor de renume, după absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a decis să urmeze Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline așa cum visase.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Tărâmuri nelegiuite”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Gulfem și Davut

În anul 2011, Uğur Güneş a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yeniden Başla, în care a interpretat un prim rol secundar, care nu numai că i-a adus primul pas către celebritate, ci i-a deschis și calea spre noi oportunități.

Dornic să evolueze și să ajungă din ce în ce mai cunoscut și apreciat, Uğur a perseverat și a continuat să joace în producții de excepție, dovedind un talent uluitor și o carisma aparte. Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziune, care i-au adus de asemenea un succes răsunător a fost serialul “Tărâmuri nelegiuite”, în care a dat viață personajului principal Davut, alături de partenera lui de platou, renumita Esra Bilgic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cine este și câți ani are Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”! Cum arată renumita Esra Bilgiç fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță

În decembrie 2023, celebrul actor a participat la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea cinematografiei turcești, Festivalul de Film Boğaziçi, în cadrul căruia chipeșul Uğur Güneş a primit distincția de Cel mai bun actor, pentru rolul jucat în filmul Gün Batımına Birkaç Gün Kala, ce a fost turnat în 2023.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.