Davut și Gulfem, un cuplu greu de învins. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 ian 2024, 13:22
Foto(8)

De saptămâna aceasta, “Tărâmuri nelegiuite” este difuzat și vinerea, astfel telespectatorii pot urmări parcursul personajelor preferate de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D; “Secrete de familie” va putea fi urmărit în fiecare sămbătă, de la ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00,  telespectatorii pot urmări un nou episod plin de răsturnări de situație al serialului “Tărâmuri nelegiuite”.  

Citește și: Gulfem crede că Davut este cel care i-a luat viața tatălui său. Vezi online live episodul 10 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Davut și Gulfem, un cuplu greu de învins

O regăsim pe Gulfem foarte fermă în deciziile sale, cu toate că suferința pierderii părintelui patern și-a pus amprenta dramatic în viața ei. Tânăra consideră că trebuie să afle adevărul despre cel care i-ar fi ucis parintele patern. Cum vina asupra acestui teribil incident este îndreptată către Davut, din cauza uneltirilor lui Ali, Gulfem este fermă atunci când spune că nu bărbatul iubit este vinovat de moartea tatălui său, spre dezamăgirea lui Ali și Yavuz.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O situație neprevăzută va avea să schimbe, pentru totdeauna, destinul lui Davut. Acesta este cooptat să facă parte dintr-o misiune speciala a Direcției Generale de Securitate, iar de acum înainte, fiecare pas al lui Davut este “gândit” de reprezentanții instituției. Ținta întregului demers este însă nimeni altul, decât temutul afacerist Ali.

Davut nu va mai fi reprezentantul minerilor, el nu trebuie să mai interacționeze deloc cu Ali, și este obligat să devină “om de afaceri”.

Citește și: În curând, “Poveste din Anatolia”, o nouă producție dedicată fanilor serialelor turcești de succes, la Kanal D

Cum va reacționa Gulfem când vede schimbarea din viața lui Davut și ce plan teribil pune la cale Ali, pentru a pune mâna pe afacerea familiei Pașazade, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la

Kanal D.  Începând de săptămâna aceasta, serialul “Tărâmuri nelegiuite” este difuzat inclusiv vineri, de la ora 20:00; producția “Secrete de familie” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.  

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.