De 1 martie, Adelina Pestritu a fost mecanic auto!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 08:55

Adelina Pestritu, prezentatoare emisiunii “DPaparazzi” de la Kanal D, s-a aflat vineri, in prima zi de primavara, la un service auto din Bucuresti, in postura de mecanic.

 Vedeta Kanal D s-a intalnit cu fanii care lucreaza acolo in cadrul campaniei demarate de Kanal D prin care oamenii simpli isi pot intalni preferatii la locul de munca, la aniversarea celor 6 ani de existenta a statiei.

Prezentatoarea TV a stat de vorba cu acestia, a facut poze, a dat autografe si le-a oferit o multime de cadouri in cadrul unei transmisiuni in direct in show-ul “Te vreau langa mine”.
“M-am simtit extraordinar alaturi de oamenii de aici si chiar mi-au prins bine sfaturile primite de la cei de la service. Nu se stie niciodata cand ai o pana de roata si esti nevoit sa o faci singur”, a declarat Adelina Pestritu.

Un mecanic auto a invatat-o pe Adelina ce trebuie sa faca atunci cand are pana, dar si cand masina ei are nevoie de un schimb de ulei.
“Cum sunt o soferita impatimita si nu de putine ori am drumuri lungi de parcurs, trebuie sa stiu cum sa rezolv problemele care apar. Nu sunt foarte priceputa, dar m-am bucurat ca oamenii de la service-ul auto au avut rabdare sa ma invete cum sa schimb uleiul si sa fac o pana”, a spus aceasta.
Nu ratati, in fiecare duminica, de la ora 19.45, emisiunea “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.