De 12 ani il durea burta atunci cand manca! Medicii au ramas blocati cand au descoperit cauza: "Nu am vazut in viata noastra asa ceva, cum a ajuns asta in tine?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:19

Cazul de mai jos a facut inconjurul lumii, iar multi se intreaba cum de a fost posibil asa ceva.

Totul s-a intamplat in Kazahstan. In urma cu 12 ani, un barbat a suferit o operatie destul de dificila, care in cele din urma i-a salvat viata. Insa dupa ce s-a refacut complet omul a observat ca, de fiecare data cand manca, avea parte de niste dureri destul de puternice in zona abdomenului.

Nu a dat prea mare importanta, insa cu timpul ele au devenit insuportabile. A decis in cele din urma sa mearga la un control pentru a afla ce i se intampla.



Medicii au ramas socati: se pare ca echipa care il operase in urma cu 12 ani uitase pur si simplu in interiorul barbatului o foarfeca chirugicala imensa, lunga de 20 de centimetri.

Barbatul va trebui sa fie supus unei noi operatii pentru ca obiectul strain sa fie inlaturat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.