De 120 de ani, femeile din aceasta familie au purtat ACEEASI rochie de mireasa. E incredibil cat de bine arata rochia acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 19:39

Barbatii au fost cei mai fericiti, pentru ca au scapat de o cheltuiala semnificativa.

Cand Abigail Kingston s-a logodit, a stiut mediat ce roche va purta: o creatie veche de 120 de ani, purtata de alte 10 femei din familia mamei, de la finalul secolului XIX.

Piesa a fost prutata pentru prima data in 1895,  apoi a fost uitata timp de 4 decenii, pana cand, in anii '40, a fost folosita din nou de o nepoata a primei mirese. Ulterior, traditia a fost continuata la fiecare generatie iar acum a venit randul lui Abigail.

"Cand eram mica, in casa parintilor mei erau fotografii ale primelor 6 mirese care au purtat rochia si ma gandeam ca va veni ziua in care o voi imbraca si eu", a marturisit Abigail.

Imediat dupa logodna tanara, impreuna cu mama ei, au plecat in cautarea rochiei, care nu mai fusese vazuta din 1991, de la nunta unei matusi din familie. Din pacate, rochia era intr-o stare groaznica, asa ca a fost nevoie de multa munca pentru a o restaura.

Peste 200 de ore a muncit o creatoare de rochii de mireasa pentru ca Abigail sa arata impecabil in ziua nuntii.

Descopera in galeria de mai jos transformarile prin care a trecut rochia in 120 de ani!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mireasa nr.

11, Abigail Kingston

##GALLERY476##

 

 

Taguri: