„De 3 săptămâni am început”. Lavinia Pîrva dezvăluie noi trucuri pentru a arăta de nota 10

Author: Diana Ghita

Lavinia Pîrva dezvăluie noi metode de slăbire

Sursa: rtv.ro; wowbiz.ro

Datorită alimentației sănătoase și sportului, Lavinia Pîrva a reușit să ardă kilogramele acumulate în urma sarcinii. Aceasta afirmă că nu i-a fost greu să revină la talia de viespe, deoarece și gena a ajutat-o în mod semnificativ.

Însă, înafară de sport și mâncare sănătoasă, vedeta este pregătită să abordeze și alte metode.

Citește și: Sunt extrem de gustoase și benefice dacă ai colesterolul mărit. 3 fructe pe care să le adaugi în dieta ta zilnică

Lavinia Pîrva a adoptat noi trucuri pentru a-și menține silueta

Lavinia Pîrva este o manechină și cântăreață cunoscută publicului din România.

Aceasta a făcut parte dintr-o trupă, însă, după ce s-a destrămat, ea nu a renunțat la carieră, așa că a devenit solistă. De asemenea, aceasta a câștigat mai multe concursuri de miss și a semnat contracte cu mari case de modă din țara noastră.

La vârsta de 35 de ani, Lavinia Pîrva a devenit mama unui băiețel, de care are se ocupă în mod constant. Însă, cu toate că își petrece mare parte din timp cu cel mic, soția lui Ștefan Bănică Jr.

prinde și mici portițe în care reușește să se ocupe de ea.

Lavinia a început, de trei săptămâni, o procedură de remodelare corporală. Aceasta spune că programul dă randament, bucurându-se de rezultate foarte bune, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Ce mănâncă Lavinia Pîrva în vacanță! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce dezvăluiri face Lavinia Pîrva

Bruneta dezvăluie că dispune de timp și bani pentru a putea urma respectivele proceduri, deoarece are un soț înțelegător.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură.

Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a mărturisit Lavinia Pîrva pe Instagram. 

Pe lângă procedurile pe care le face, vedeta susține că mai practică și pilates pentru a se menține în formă. Ea relevă că acesta este sportul ei preferat deoarece îi dă mereu o stare de bine.

„Am început săptămână în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilatesul, mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a adăugat bruneta.

Citește și: 6 sfaturi pentru pensionari: Cum vă puteți menține activi și după ce ați ieșit la pensie?