„De abia aștept” Ce i-a spus Sebi bunicului său, cu doar câteva zile înainte de a muri în accidentul de la 2 Mai

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2023, 19:18

„De abia aștept” Ce i-a spus Sebi bunicului său, cu doar câteva zile înainte de a muri în accidentul de la 2 Mai

Sursa: colaj

Sebi avea toată viața înainte, însă visele i-au fost spulberate înainte de a și le îndeplini, de un șofer drogat care l-a lovit în plin în stațiunea 2 Mai.

Un simplu drum la mare cu prietenii s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru o fată și un băiat de 20, respectiv 21 de ani. 

Familiile celor doi nu își mai revin din starea de șoc.

Ultimele cuvinte ale lui Sebi cu doar câteva zile înainte de a muri

Tânărul era un familist convins și avea o relație extrem de apropiată cu cei dragi. 

Cu doar câteva zile înainte de a muri în cumplitul accident, tânărul de 20 de ani a vorbit cu bunicul său și i-a spus că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă și să organizeze o masă în familie. 

Citește și: „Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Vlad Pascu, judecat de propria avocată! Cum s-a filmat aceasta pe TikTok

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În cele din urmă, familia s-a reunit, însă nu pentru a sărbători, ci pentru a-l conduce pe băiat pe ultimul drum. 

Cum a primit familia vestea cumplită

Tatăl lui Sebi a aflat de la morgă că băiatul său nu mai este. 

„Vestea am primit-o cumplit. Am crezut că este o glumă proastă când au început să mă sune părinții și bunicii, nu eram acasă în clipele alea.

A fost un copil extraordinar, nu exista un copil mai bun, era respectuos, nu s-a drogat o zi, nu bea, nu fuma. Chiar înainte să plece la mare, bunicul meu l-a rugat să-l ducă ca să nu mai ia taxiul și a zis că: „Tataie, de abia aștept să ne punem toți la masă ”.

Citește și: Rudele femeii gravide operate de hernie au îndoieli. Familia nu crede că ar fi copilul ei: „Nu, nu la ea! Nu mi-a spus nimic”

Viața lui Sebi a fost curmată brusc de Vlad Pascu, un șofer de 19 ani care s-a urcat la volan sub influența drogurilor și a fost lăsat să conducă până în momentul în care a produs o asemenea tragedie.